Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Bachelor International Business & Entrepreneurship

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht (Provincie)
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd
3 jaar
Startdata
Amsterdam
Jaarlijks in september  (Nederlands)
Eindhoven
Jaarlijks in september  (Nederlands)
Groningen
Jaarlijks in september  (Nederlands)

Over deze opleiding

HBO opleiding International Business & Entrepreneurship

 In de versnelde opleiding International Business & Entrepreneurship leer je denken als een echte ondernemer. Wat de uitdaging ook is, jij gaat aan de slag met de potentie en het commerciële succes. De HBO opleiding geeft je alle tools én de juiste mentaliteit voor het ondernemerschap of leiderschap. Met duidelijke regels en structuur werken we aan (zelf)discipline. En dat werpt zijn vruchten af. Onze studenten behalen hun diploma gemiddeld in 2 jaar en 8 maanden.

Ben jij een echte ondernemer?

EuroCollege Rotterdam heeft een international business programma opgezet waarmee je verschillende kanten op kunt. Het betreft de bachelor International Business & Entrepreneurship®. Een stevige hbo-bachelor waarin je als student leert wat succesvol ondernemen en leidinggeven is. Tijdens de opleiding leer je de praktijk beter kennen; echte ondernemers en managers leren jou de ins and outs van het bedrijfsleven. Je ontwikkelt je vaardigheden op het gebied van plannen, je leert ideeën te ontwikkelen en weet deze effectief op de markt te brengen als een echte ondernemer.

Opzet van de Bachelor International Business & Entrepreneurship

De opleiding International Business School van EuroCollege Hogeschool duurt 3 jaar. In de eerste twee jaar volg je 4 dagen per week les. Het zijn volle lesdagen en lesuitval komt vrijwel niet voor op EuroCollege Hogeschool. Daarnaast besteedt EuroCollege veel tijd en aandacht aan het begeleiden van studenten. In het laatste jaar van de bachelor opleiding International Business Entrepreneurship volg je stage en een afstudeerproject. Tijdens je afstudeeropdracht pas je bestaande ervaringen en inzichten op het gebied van bedrijfsvoering toe.

Diploma

Na het succesvol afronden van de hbo-opleiding International Business & Entrepreneurship ontvang je het hbo bachelor diploma.

Toekomstperspectief

Carrière: na je opleiding

Na de opleiding ligt de wereld voor je open. Je hebt alle kennis en kunde om het ondernemerschap te trotseren. In welke branche je dat doet, is aan jou. Grote kans dat je tijdens je studie al ideeën krijgt en na je opleiding kun je hier vol voor gaan! Toch liever aan de slag bij een bedrijf? Met jouw ondernemende mentaliteit ben je van harte welkom in uiteenlopende functies, zoals manager of marketeer.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de opleiding International Business & Entrepreneurship van EuroCollege Hogeschool dien je minimaal in het bezit te zijn van een mbo- of havo-diploma. Daarnaast moet je flink van aanpakken weten. De opleiding vraagt namelijk veel motivatie en inzet!

Heb je niet het juiste diploma? Dan is eventueel een toelatingsexamen mogelijk. Tijdens een intakegesprek met de directeur wordt dan bepaals of jij een goede match bent met de opleiding.

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

WELKOM IN DE WERELD VAN BUSINESS, HOTELS, EVENTS & TOERISME Studeren aan een van de beste en leukste scholen van Nederland? Wil je onderdeel worden van ons interessante netwerk?  EuroCollege is 'the place to be'. Kies een van de uitdagende hbo- & mbo-opleidingen...


Lees meer over EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bachelor International Business & Entrepreneurship en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

EuroCollege Amsterdam MBO+
Kabelweg 44
1014 BB Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.eurocollege.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Bachelor International Business & Entrepreneurship? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Studentenervaring
"Duidelijk gespitst op het onder...

Lees hier waarom Max voor EuroCollege Hogeschool heeft gekozen en hoe het hem bevallen is!

Lees meer

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's