Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Bachelor International Hotel & Hospitality Management

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)
Samenvatting
Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Utrecht (Provincie)
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd
3 jaar
Startdata
Amsterdam
Jaarlijks in september & januari  (Nederlands)
Eindhoven
Jaarlijks in september & januari  (Nederlands)
Groningen
Jaarlijks in september & januari  (Nederlands)

Videopresentatie

Ieder jaar organiseren studenten van de hotelschool aan de EuroCollege Hogeschool Rotterdam een eigen Gala! Geniet mee van de hoogtepunten van de vorige editie. EuroCollege Hogeschool is de Event School van Nederland en de Hotelschool van Rotterdam! MBO , HBO, Bachelor en Master opleidingen!

Over deze opleiding

HBO opleiding International Hotel & Hospitality Management

De versnelde opleiding International Hotel & Hospitality Management vormt jou tot een goede hotelmanager. Je weet wat service verlenen is en hoe je gasten een fijne tijd kunt bezorgen. De HBO opleiding geeft je alle kennis, kunde én de juiste mentaliteit om een echte hospitality professional te worden. We werken ook aan je (zelf)discipline met duidelijke regels en structuur. Onze studenten halen hun diploma gemiddeld in 2 jaar en 8 maanden.

 

Internationale hotelschool

Het beroep van een hotelmanager wordt alsmaar interessanter door de stijgende globalisering. Tijdens de opleiding kun je bijvoorbeeld al stage lopen in Argentinië, Thailand of China. Je kunt met de hbo-bachelor International Hotel & Hospitality Management  van EuroCollege Hogeschool waar ook ter wereld aan de slag. EuroCollege bereidt je voor op een internationale carrière door buitenlandse stages als senior hotelmanager bij een vier- of vijfsterren hotel

Naast algemene vakken zoals online marketing, bedrijfskunde, kwaliteitsmanagement, sales en communicatie leer je alles wat met hotellerie en horeca te maken heeft. Denk aan strategisch hotelmanagement, restaurant etiquette, sociale hygiene, facility management, food & beverage, hotel operations, noem maar op!

Diploma

Na het succesvol afronden van de hbo-opleiding International Business & Entrepreneurship ontvang je het hbo bachelor diploma.

Toekomstperspectief

Carrière: na je opleiding

Na de opleiding International Hotel & Hospitality Management weet jij alle fijne kneepjes van het vak. Je kunt aan de slag in uiteenlopende functies in de hotelbranche of horeca, bijvoorbeeld hotelmanager, sales manager, food & beverage manager, marketingmanager, floor supervisor, restaurantmanager, cateringmanager. De meeste studenten gaan werken in het buitenland.

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de opleiding International Business & Entrepreneurship van EuroCollege Hogeschool dien je minimaal in het bezit te zijn van een mbo- of havo-diploma. Daarnaast moet je flink van aanpakken weten. De opleiding vraagt namelijk veel motivatie en inzet!

Heb je niet het juiste diploma? Dan is eventueel een toelatingsexamen mogelijk. Tijdens een intakegesprek met de directeur wordt dan bepaals of jij een goede match bent met de opleiding.

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

WELKOM IN DE WERELD VAN BUSINESS, HOTELS, EVENTS & TOERISME Studeren aan een van de beste en leukste scholen van Nederland? Wil je onderdeel worden van ons interessante netwerk?  EuroCollege is 'the place to be'. Kies een van de uitdagende hbo- & mbo-opleidingen...


Lees meer over EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bachelor International Hotel & Hospitality Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)

EuroCollege Amsterdam MBO+
Kabelweg 44
1014 BB Amsterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.eurocollege.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Bachelor International Hotel & Hospitality Management? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Studentenervaring
"Docenten staan altijd voor je k...

Lees hier waarom Valérie voor EuroCollege Hogeschool heeft gekozen en hoe het haar bevallen is!

Lees meer

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's