HBO Bachelor

Bachelor Tourism & Hospitality Management

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO), In Amsterdam (+4 locations)
Tijdsduur
3 jaar
Next course start
Jaarlijks in september en januari (+5 startdata)
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
3 jaar
Next course start
Jaarlijks in september en januari (+5 startdata)
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Versnelde HBO opleiding International Tourism & Hospitality Management

Maak kennis met de wereld van reizen, cultuur en  gastvrijheiden in de versnelde opleiding International Tourism & Hospitality Management. Je leert alles over het creëren van unieke belevenissen en het in de watten leggen van (zakelijke) reizigers. Dit is booming business, dus stilzitten is er niet bij. Ook werken we aan je zelfdiscipline. Dit doen we met duidelijke regels en structuur. Dat dit werkt, blijkt uit de praktijk. Onze studenten behalen hun diploma gemiddeld in slechts 2 jaar en 8 maanden.

  • Opleiding in toerisme en hospitality
  • Versneld HBO: 2 jaar en 8 maanden
  • Vestiging Rotterdam, Amsterdam of Utrecht

International Tourism & Hospitality management

Naast algemene vakken zoals marketing, communicatie, Engels en Spaans leer je alles wat te maken heeft met reizen, toerisme en hospitality. Je krijgt vakken zoals cross cultural management, imagineering, toerisme, bestemmingen, thema- & attractieparken, vrijetijdskunde, travel industry en hospitality management.

Aankomende startdata

5 verkrijgbaar

Jaarlijks in september en januari

  • Default Event Type
  • Amsterdam

Jaarlijks in september en januari

  • Default Event Type
  • Eindhoven

Jaarlijks in september en januari

  • Default Event Type
  • Groningen

Jaarlijks in september en januari

  • Default Event Type
  • Rotterdam

Jaarlijks in september en januari

  • Default Event Type
  • Utrecht (Provincie)

Diploma

Na het succesvol afronden van de hbo-opleiding Hospitality & Evenementen Management ontvang je het hbo bachelor diploma.

Toekomstperspectief

Carrière: na je opleiding

Na de opleiding heb je alle vaardigheden die je nodig hebt om aan de slag te gaan is de uitdagende industrie van toerisme en hospitality. Je kunt in allerlei functies aan de slag bij bijvoorbeeld citymarketingbureaus, themaparken, luchtvaartmaatschappijen, resorts, maar ook overheidsinstellingen. Toch liever zelf iets starten? Ondernemen is natuurlijk altijd een optie!

Toelatingseisen

Om toegelaten te worden tot de Bachelor Hospitality & Evenementen Management op EuroCollege Hogeschool heb je minimaal een Havo- of een Mbo-diploma niveau 4 nodig.

Heb je niet de juiste diploma?

Indien je niet over het juiste diploma beschikt is het eventueel mogelijk om een toelatingsexamen af te leggen. Tijdens een intakegesprek wordt bepaald of de opleiding bij jou past en of EuroCollege de juiste school voor jou is.

Instroming

Heb je al enkele jaren een Hbo-opleiding gevolgd dan kun je meestal instromen in het 2e jaar van de opleiding. Dit kan alleen aan het beginjaar van de bachelor in september.

EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)
EuroCollege Amsterdam MBO+
Kabelweg 44
1014 BB Amsterdam

WELKOM IN DE WERELD VAN BUSINESS, HOTELS, EVENTS & TOERISME Studeren aan een van de beste en leukste scholen van Nederland? Wil je onderdeel worden van ons interessante netwerk?  EuroCollege is 'the place to be'. Kies een van de uitdagende hbo- & mbo-opleidingen...

Lees meer over EuroCollege Hogeschool (MBO & HBO)