Allround Kapper

Gilde Opleidingen, In Venlo
Tijdsduur
3 jaar
Tijdsduur
3 jaar

Over deze opleiding

Je gaat graag met mensen om en hebt interesse in de nieuwste kapsels en het uiterlijk. Voor het kappersvak is het belangrijk dat je creatief bent. Je vindt het leuk om met nieuwe technieken te werken en je te specialiseren in het vak. Misschien wil je een kapsalon beginnen of bedrijfsleider worden? In ieder geval ben je iemand die zelfstandig kan werken. Je steekt graag de handen uit de mouwen. Behalve een doener ben je ook een sociaal iemand. Je kunt goed samenwerken. Daarnaast ben je (klant)vriendelijk en maak je gemakkelijk een praatje, maar je moet ook goed kunnen luisteren. Naar de wensen van de klant bijvoorbeeld. Mensen mooi maken en een goed gevoel geven, dat vind je allerleukst.

Naast basisvaardigheden zoals wassen, masseren en knippen verricht jij specialistisch werk. Denk aan snijden of opsteken van het haar, kleur- en permanentbehandelingen en creatieve kapsels. Je geeft vakkundig advies over kapsels, haarkleuren, verzorgings- en stylingsproducten. Deze producten verkoop je ook. Om een goed advies teĀ geven let je op gezichtsvormen, karakters en kleuren van klanten.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Allround Kapper en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gilde Opleidingen
Groenveldsingel 40
5913 SB Venlo

De reis van je leven start bij Gilde Opleidingen!

Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding in Limburg en omstreken? Dan ben je het beste af bij Gilde Opleidingen. Gilde Opleidingen behoort tot een van de beste onderwijsinstellingen in de regio! En dat zie je terug in het hoge...

Lees meer over Gilde Opleidingen