Gastheer of Gastvrouw

Gilde Opleidingen, In Venlo
Tijdsduur
2 jaar
Tijdsduur
2 jaar
Het is gratis en niet gebonden 👍

Over deze opleiding

Gastvrijheid zit je in het bloed. Je hebt een dienstverlenende instelling en kunt goed met mensen omgaan. Je bent vriendelijk, flexibel en stressbestendig. Teamwerk spreekt je aan en je kunt ook goed zelfstandig werken. Je ziet er verzorgd uit en weet jezelf goed te presenteren. Dat hoort bij het vak. Net als werken in de weekenden en de avonduren. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Jij zorgt ervoor dat gasten een fijne avond hebben. Dat begint met de juiste voorbereiding: sfeer in het restaurant, goede hygiëne en aangevulde voorraden. Als de gasten er zijn, ‘verkoop’ jij gastvrijheid. Je zorgt voor een vriendelijke ontvangst, reageert op wensen, serveert bestellingen uit en geeft informatie en advies over de menukaart en wijnen.

Daarnaast zorg je voor een ontspannen sfeer, ruim je tafels af, maak je rekeningen op en kijk je of alles goed verloopt en iedereen tevreden is.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Gastheer of Gastvrouw en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gilde Opleidingen
Laaghuissingel 4
5913 ES Venlo

De reis van je leven start bij Gilde Opleidingen!

Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding in Limburg en omstreken? Dan ben je het beste af bij Gilde Opleidingen. Gilde Opleidingen behoort tot een van de beste onderwijsinstellingen in de regio! En dat zie je terug in het hoge...

Lees meer over Gilde Opleidingen