Handhaver toezicht en veiligheid

Gilde Opleidingen, In Roermond
Tijdsduur
3 jaar
Tijdsduur
3 jaar
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je hebt een goede conditie, je bent behulpzaam en kunt je goed inleven in de situatie waarin anderen zich bevinden. Je wil geen 9 – 5 baan. Je vindt respect voor anderen normaal en je vindt het dragen van een uniform geen probleem.

Als Handhaver Toezicht en Veiligheid speel je een belangrijke rol in de publieke veiligheid. Je surveilleert in uniform op straat en treedt op bij incidenten en calamiteiten. Ook verleen je service aan het publiek en sta je klaar om mensen te helpen. Je bent integer en stressbestendig en je vindt het makkelijk om met mensen te praten en rust te creëren.

Belangrijke eigenschappen en vaardigheden die je nodig hebt om dit beroep goed te kunnen uitoefenen zijn dus: communicatief sterk, behulpzaam, inlevingsvermogen, integer en stressbestendig. Als je na deze opleiding je diploma hebt behaald kun je gaan werken bij een gemeente of een door de gemeente ingestelde organisatie voor toezicht en veiligheid.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Handhaver toezicht en veiligheid en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Gilde Opleidingen
Kasteel Hillenraedtstraat 1
6043 HA Roermond

De reis van je leven start bij Gilde Opleidingen!

Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding in Limburg en omstreken? Dan ben je het beste af bij Gilde Opleidingen. Gilde Opleidingen behoort tot een van de beste onderwijsinstellingen in de regio! En dat zie je terug in het hoge...

Lees meer over Gilde Opleidingen