MEDEWERKER CREATIEVE PRODUCTIE

Grafisch Lyceum Rotterdam
Samenvatting
Rotterdam
2 jaar
   
MBO
Nederlands
Niveau 2 BOL

Over deze opleiding

Wil jij later aan de slag in de creatieve wereld van media maken en signing? Start dan op het Grafisch Lyceum Rotterdam met de tweejarige mbo-opleiding Medewerker Creatieve Productie op niveau 2. Een leuke en praktische opleiding voor iedereen die interesse heeft in alles wat met media te maken heeft!

Als Medewerker Creatieve Productie is geen dag hetzelfde. Je werkt mee aan de productie van allerlei media, zoals drukwerk, beletteringen of displays.

VAKKEN
In de opleiding Medewerker Creatieve Productie start je met het aanleren van alle basisvaardigheden. Je krijgt vakken op het gebied van computertechniek, typografie, color management en je leert werken met designsoftware. Vervolgens ga je je specialiseren in een van bovengenoemde richtingen.

Je loopt een jaar stage bij een bedrijf dat past bij de specialisatie die je hebt gekozen.

Naast alle technische vakken, leer je ook veel over samenwerken, omgaan met klanten en oplossingen zoeken als er problemen zijn. Natuurlijk krijg je ook algemene vakken als Nederlands, Engels, rekenen, maatschappijleer en sport. 


SPECIALISATIES
De mbo-opleiding Medewerker Creatieve Productie duurt twee jaar en heeft twee richtingen. Bij je aanmelding geef je je voorkeur aan voor één van deze richtingen: 
›    Medewerker Sign: je leert beletteringen en signproducten maken voor onder andere winkelgevels en auto's, reclameborden, bewegwijzering, vlaggen en spandoeken.
›    Mediamaker: Je leert teksten, foto's en illustraties combineren tot mooie lay-outs voor bijvoorbeeld folders, posters, websites en brochures.

JOUW TOEKOMST ALS MEDEWERKER CREATIEVE PRODUCTIE
Na de opleiding zijn er volop mogelijkheden om door te leren op een hoger niveau. Bijvoorbeeld in de opleidingen Sign, DTP of Printmedia (BBL). Je kunt ook aan het werk gaan in de creatieve industrie.


IS MEDEWERKER CREATIEVE PRODUCTIE IETS VOOR JOU?
Als Medewerker Creatieve Productie is het belangrijk dat je gek bent op alles wat met media en creativiteit te maken heeft. Je hebt oog voor detail en kwaliteit en je werkt graag samen met anderen. Je houdt van afwisseling en lekker praktisch bezig zijn. Herken je jezelf hierin? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Toekomstperspectief

Na je scholing als Medewerker creatieve productie aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en het behalen van je diploma, ben je een specialist op het gebied van creatieve productie en kun je aan bij uiteenlopende creatieve media bedrijven als medewerker aan de slag. Je kunt er ook voor kiezen om je na je opleiding aan het GLR nog verder in het vak te bekwamen met een relevante vervolgopleiding. Als je enthousiast geworden bent over alles wat deze opleiding aan het Grafisch Lyceum Rotterdam je kan bieden, en je bent een echte liefhebber van alles wat met creativiteit en media te maken heeft, dan is de kans groot dat het Grafisch Lyceum Rotterdam op zoek is naar een student zoals jij. Zeker als je houdt van samenwerken met anderen, en je veel aandacht hebt voor kwaliteit en details. Dat je daarbij een doorzetter bent spreekt voor zich!

Toelatingseisen

Wanneer jij beschikt over een diploma VMBO basisberoepsgerichte leerweg nodigen we je uit je interesse te tonen via het informatieaanvraagformulier en je eerste stap te zetten op weg naar een toekomst als Medewerker creatieve productie. Mocht je na het lezen van de info op onze website nog vragen hebben, vraag dan een brochure aan of stel jouw vraag hier op Studentum.nl en krijg een uitgebreidere toelichting van het GLR!

Grafisch Lyceum Rotterdam

Creative world van het Grafisch Lyceum Rotterdam

Studeren op het Grafisch Lyceum Rotterdam Creatief, innovatief en een beetje eigenwijsHet Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) is een gezellige vakschool, gevestigd in het hart van Rotterdam, waar alles draait om media, design, communicatie en technologie. Wie bij het Grafisch Lyceum...


Lees meer over Grafisch Lyceum Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in MEDEWERKER CREATIEVE PRODUCTIE en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Grafisch Lyceum Rotterdam

Grafisch Lyceum Rotterdam

Heer Bokelweg 255
3032 AD Rotterdam

 Bekijk telefoonnummer
www.glr.nl

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over MEDEWERKER CREATIEVE PRODUCTIE? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's