Kind en Voeding

Hamel College
Samenvatting
Gorinchem
3 maanden
   
Volwassenenonderwijs
Nederlands
Deeltijd

Over deze opleiding

Kind en VoedingBen je gewichtsconsulent en wil je meer leren over een gezond eetpatroon bij kinderen? Dan kies je voor Kind en Voeding bij het Hamel College.

Wat leer je bij de specialisatieopleiding Kind en Voeding?

Goed en gezond eten is belangrijk voor jong en oud. Maar kinderen hebben weer een net ander voedingspatroon dan volwassenen. Bij de opleiding leer je meer over de stofwisseling bij kinderen en het eetpatroon dat daarbij past. Daarnaast oefen je in het adviseren en informeren van ouders en kind. Want je moet jouw visie wel goed over kunnen brengen.

Diploma

Ontvang het BGN geaccrediteerde diploma

Ter afsluiting van je opleiding volgt er een meerkeuze-examen. Als je slaagt, mag je het door de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland) geaccrediteerde diploma in ontvangst nemen.

Toekomstperspectief

Een echte specialist in voeding

Na het behalen van je diploma kun je een eigen praktijk starten. Als consulent begeleid je onder andere kinderen met overgewicht. Ook kinderen die bijvoorbeeld door ziekte problemen hebben met eten, komen langs in jouw praktijk.

Toelatingseisen

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Kind en Voeding is een specialisatie van de basisopleiding Gewichtsconsulent. De lessen zijn ontwikkeld voor (aankomend) gewichtsconsulenten die zich verder willen verdiepen in het eetpatroon van kinderen. Herken jij jezelf in dit profiel? Vraag dan snel meer informatie aan!

Kosten

Voor deze specialisatieopleiding betaal je ongeveer EUR600,- aan lesgeld. Daarnaast ben je ongeveer EUR50,- kwijt voor studieboeken.

Hamel College

Hamel College

In de moderne maatschappij is het soms moeilijk om de balans te vinden. De drukte van het werk, het gezin én de vele sociale verplichtingen hebben grote invloed op de fysieke en mentale gezondheid. Dus hoe kom je in balans?...


Lees meer over Hamel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Kind en Voeding en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hamel College

Hamel College

Westwagenstraat 69
4201 HE Gorinchem

 Bekijk telefoonnummer
www.hamelopleidingen.nl

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Kind en Voeding? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's