Vitaalcoach

Hamel College
Samenvatting
Almere, Barneveld, Gorinchem, Tilburg
3 jaar
   
HBO Bachelor
Nederlands
Deeltijd

Over deze opleiding

VitaalcoachGoede voeding, beweging en persoonlijke ontwikkeling houden je vitaal. Bij de opleiding Vitaalcoach van het Hamel College leer je er alles over!

Wat houdt de opleiding tot vitaalcoach in?

Vitaal zijn betekent dat je energiek, krachtig en gezond bent. En dan gaat het niet alleen om het lichaam, maar ook om de geest. Als student van de opleiding Vitaalcoach houd je je bezig met voeding, beweging en persoonlijke ontwikkeling. Bij het Hamel College wordt dit de Food Move Mind-visie genoemd. De studie wordt gevormd door drie verschillende beroepsopleidingen:

  • Gewichtsconsulent (Food)
  • Functional Personal Trainer (Move)
  • Life Coach (Mind)

Deze opleidingen kun je in een willekeurige volgorde volgen. Heb je alle examens gehaald? Dan mag je jezelf vitaalcoach noemen.

Diploma

Ontvang het officieel erkende diploma

De beroepsopleidingen Gewichtsconsulent, Functional Personal Trainer en Life Coach zijn allemaal geaccrediteerd. Dat betekent dat je na je examen een officieel diploma krijgt uitgereikt. Hiermee kun je meteen aan de slag als vitaalcoach.

Toekomstperspectief

Aan het werk als vitaalcoach

Iedereen wil vitaal zijn. Een goede vitaalcoach begeleidt mensen bij het ontwikkelen van een actiever en vitaler leven. Na je opleiding heb je alle kennis in huis om een eigen praktijk te starten. Maar je kunt ook kiezen voor een carrière als gezondheidsmanager in het bedrijfsleven of als vitaalcoach bij een sport- of gezondheidscentrum.

Toelatingseisen

Voor wie is deze beroepsopleiding bedoeld?

Deze opleiding is ontwikkeld voor iedereen die in de toekomst wil gaan werken als vitaalcoach. Ben je al consulent, coach of personal trainer en wil je jouw vakgebied graag wat verder uitbreiden? Ook dan zit je bij deze opleiding helemaal op je plek. Voor de lessen van het Hamel College gelden geen speciale toelatingseisen, al moet je wel een HBO werk- en denkniveau hebben. Zie jij jezelf al werken als vitaalcoach? Vraag dan snel meer informatie aan!

Kosten

Voor alle drie beroepsopleidingen betaal je apart lesgeld. De opleidingen Gewichtsconsulent en Functional Personal Trainer kosten beide EUR 1850,-. Voor de lessen van Life Coach ben je in totaal EUR2400,- kwijt. Naast dit lesgeld moet je rekenen op extra kosten voor boeken en examens. Per beroepsopleiding kost je dit ongeveer EUR350,-.

Hamel College

Hamel College

In de moderne maatschappij is het soms moeilijk om de balans te vinden. De drukte van het werk, het gezin én de vele sociale verplichtingen hebben grote invloed op de fysieke en mentale gezondheid. Dus hoe kom je in balans?...


Lees meer over Hamel College

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Vitaalcoach en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hamel College

Hamel College

Westwagenstraat 69
4201 HE Gorinchem

 Bekijk telefoonnummer
www.hamelopleidingen.nl


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Vitaalcoach? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's