Samenvatting
Arnhem, Nijmegen
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd
4 jaar
Startdata
Arnhem
Jaarlijks in september & februari  (Nederlands)
Nijmegen
Jaarlijks in september & februari  (Nederlands)

Over deze opleiding

Communicatie - HAN Economie, Management en Recht

Hbo bachelor opleiding Communicatie - HAN Economie, Management en RechtWil je later werken bij een reclamebureau of wil je de public relations in? Of wil jij verantwoordelijk zijn voor de nieuwste campagne van een bekend merk? Bij de hbo-opleiding Communicatie kom je alles te weten over reclame, media, vormgeving, internet, pr, reclamebureaus en brandmanagement.

Hbo bachelor Communicatie, iets voor jou?

Ben je nieuwsgierig, leg je makkelijk contacten, kun je creatief denken en omgaan met deadlines? En vind je het leuk om voor een groep te staan en mensen te overtuigen? Dan is de hbo-opleiding Communicatie iets voor jou! Tijdens de hbo-opleiding Communicatie leer je onder meer wat er komt kijken bij het uitbrengen van een digitale nieuwsbrief en aan welke eisen een persbericht moet voldoen. Maar je krijgt ook vakken als Interne communicatie, Inleiding in de Communicatietheorie en Marketingcommunicatie.

Opbouw opleiding Communicatie

Tijdens de opleiding Communicatie leer je hoe en wanneer je welk communicatiemiddel inzet. Bijvoorbeeld een advertentiecampagne, tv-commercial, voorlichtingsdag, beurs of evenement. Ook leer je hoe je een communicatieplan schrijft voor een bedrijf, hoe je een (reclame)campagne opzet en hoe je communicatie strategisch kunt inzetten. Bovendien leer je samenwerken, adviseren, presenteren en initiatieven nemen: vaardigheden die in het bedrijfsleven heel belangrijk zijn.

Diploma

Diplomering hbo bachelor Communicatie

Bij het succesvol afronden van de hbo bachelor opleiding Communicatie ontvang je een diploma van HAN en mag je de titel Bachelor of Communication voeren.

Toelatingseisen

Toelating tot de hbo bachelor opleiding Communicatie

Er zijn verschillende vooropleidingen waarmee je toegelaten wordt. Je kunt in ieder geval beginnen met studeren als je één van de volgende diploma's op zak hebt:

  • Havo of vwo
  • Mbo niveau 4
  • Hbo of wo

Voldoe je niet aan de toelatingseisen, maar wil je wel graag Communicatie studeren? Als je bij de start van de opleiding (1 september of 1 februari) 21 jaar of ouder bent, kun je een toelatingsonderzoek doen. Hiermee kijken we of je voldoende niveau hebt om te beginnen aan de opleiding.

Kosten

Prijsspecificatie opleiding Communicatie

Wil je meer weten over de kosten van deze opleiding?

HAN - Economie, Management en Recht

HAN - Economie, Management en Recht

Welkom bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Als HAN investeren we in onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ruim 30.000 studenten meer dan 85 bachelor- en masteropleidingen. De synergie...


Lees meer over HAN - Economie, Management en Recht

Vul hieronder jouw gegevens in.

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor een Open Dag? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens HAN - Economie, Management en Recht

HAN - Economie, Management en Recht

Ruitenberglaan 31
6826 CC Arnhem

 Bekijk telefoonnummer


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor een Open Dag? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact
Ik ontvang graag nadere opleidingsinformatie per post en/of e-mail
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's