HBO Bachelor

Financial Services Management

Tijdsduur
4 jaar
Next course start
Jaarlijks in september & februari zie de details
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
4 jaar
Next course start
Jaarlijks in september & februari zie de details
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Financial Services Management - HAN Economie, Management en Recht

Financial Services Management - HAN Economie, Management en RechtMet hbo Financial Services Management weet je precies wat er te koop is op de financiële markt: jij wordt de deskundige op het gebied van verzekeren, beleggen, pensioenen, hypotheken, kredieten en financiële planning. Je leert particulieren en bedrijven adviseren op financieel en zakelijk gebied. Omdat je een vertrouwensrelatie met je klanten opbouwt, moet je discreet zijn, gevoel voor verhoudingen hebben en uitstekend kunnen overtuigen en adviseren.

Hbo bachelor Financial Services Management, iets voor jou?

Financial Services Management (FSM) is dé hbo-opleiding voor de financiële sector. Wie hiervoor kiest, wordt opgeleid tot financieel adviseur. Voor hen ben jij de deskundige op het gebied van verzekeren, sparen, beleggen en kredieten. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je klant. Daarom ben je discreet, heb je gevoel voor verhoudingen en kun je klanten uitstekend overtuigen en adviseren. De opleiding is samen met bedrijven uit de branche ontwikkeld. Zij weten precies wat je in de praktijk tegenkomt!

Opbouw opleiding Financial Services Management

De opleiding Financial Services Management bestaat uit een propedeusejaar en de hoofdfase, die drie jaar duurt. Zeker in het eerste leerjaar heb je veel contacturen en kun je rekenen op een goede begeleiding. In het derde jaar loop je stage bij een bedrijf of instelling. Leuk, want nu kun je je kennis voor langere tijd in de praktijk brengen! Het laatste half jaar van je opleiding staat helemaal in het teken van je afstudeeropdracht: een onderzoek waar het bedrijf waar je afstudeert écht iets mee kan.

Aankomende startdata

1 course available

Jaarlijks in september & februari

  • Default Event Type
  • Arnhem
  • Nederlands

Diploma

Diplomering hbo bachelor Financial Services Management

Bij het succesvol afronden van de hbo bachelor opleiding Accountancy ontvang je een diploma van HAN en mag je de titel Bachelor of Economics voeren.

Toelatingseisen

Toelating tot de hbo bachelor opleiding Financial Services Management

Er zijn verschillende vooropleidingen waarmee je toegelaten wordt. Je kunt in ieder geval beginnen met studeren als je één van de volgende diploma's op zak hebt:

  • Havo of vwo met profiel Economie en Maatschappij
  • Mbo niveau 4
  • Hbo of wo

Voldoe je niet aan de toelatingseisen, maar wil je wel graag Financial Services Management studeren? Als je bij de start van de opleiding (1 september of 1 februari) 21 jaar of ouder bent, kun je een toelatingsonderzoek doen. Hiermee kijken we of je voldoende niveau hebt om te beginnen aan de opleiding.

Kosten

Prijsspecificatie opleiding Financial Services Management

Wil je meer weten over de kosten van deze opleiding?

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor een Open Dag? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
HAN - Economie, Management en Recht
Ruitenberglaan 31
6826 CC Arnhem

HAN - Economie, Management en Recht

Welkom bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Als HAN investeren we in onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ruim 30.000 studenten meer dan 85 bachelor- en masteropleidingen. De synergie...

Lees meer over HAN - Economie, Management en Recht