International Business and Languages

HAN - Economie, Management en Recht
Samenvatting
Arnhem, Nijmegen
HBO Bachelor
Nederlands
Voltijd
4 jaar
Startdata
Arnhem
Jaarlijks in september & februari  (Nederlands)
Nijmegen
Jaarlijks in september & februari  (Nederlands)

Over deze opleiding

International Business and Languages - HAN economie, Management en Recht

Hbo bachelor opleiding International Business and Languages - HAN Economie, Management en RechtDe opleiding International Business and Languages kun je in Arnhem of Nijmegen volgen. Je hebt tijdens de opleiding moderne faciliteiten tot je beschikking. Alles is erop gericht jouw studie zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Het eerste semester volg je je opleiding samen met studenten van de opleidingen Communicatie, Commerciële Economie en Small Business en Retail Management. Vanaf het tweede semester volg je specifiek IBL-onderwijs.

Hbo bachelor International Business and Languages, iets voor jou?

Ben jij nieuwsgierig naar andere culturen? En wil je kennis van taal en cultuur inzetten om meer winst te creëren voor je bedrijf? Dan is de studie International Business and Languages iets voor jou! Natuurlijk leer je hier goed je talen spreken: naast Engels volg je nog twee andere talen, waarbij je kunt kiezen uit Duits, Frans en Spaans. En je maakt kennis met verschillende culturen. Verder leer je alles over bijvoorbeeld internationale economie, marketing en onderhandelen. Zo kun jij straks met je studie International Business and Languages fungeren als bruggenbouwer bij internationaal zakendoen.

Opbouw opleiding International Business and Languages

In de opleiding International Business and Languages (IBL) draait het om internationaal zakendoen en communicatie. We besteden dan ook veel aandacht aan de beheersing van Engels en nog 2 andere moderne vreemde talen. Tijdens je studie ga je aan de slag met thema’s als export, contact met klanten in het buitenland en internationaal onderzoek. Je volgt vakken als Internationale Economie, Internationaal Recht, Internationale Marketing en Logistiek. Ook moet je op de hoogte zijn van de typische gebruiken in een land. Dit leer je bij Cross Cultural Management. Jouw interesse bepaalt voor een deel hoe je jouw opleiding invult. Je kunt je bijvoorbeeld verdiepen in de handelsbetrekkingen met Aziatische landen of met Latijns-Amerika.

Diploma

Diplomering hbo bachelor International Business and Languages

Bij het succesvol afronden van de hbo bachelor opleiding International Business and Languages ontvang je een diploma van HAN en mag je de titel Bachelor of Commerce voeren.

Toelatingseisen

Toelating tot de hbo bachelor opleiding International Business and Languages

Je kunt met de opleiding International Business and Languages beginnen als je één van de volgende diploma’s op zak hebt:

  • Havo of vwo met profiel Economie en Maatschappij,
  • Mbo niveau 4,
  • Hbo of wo.

Voldoe je niet aan de toelatingseisen, maar wil je wel graag International Business and Languages studeren? Als je bij de start van de opleiding (1 september of 1 februari) 21 jaar of ouder bent, kun je een toelatingsonderzoek doen. Hiermee kijken we of je voldoende niveau hebt om te beginnen aan de opleiding.

Kosten

Prijsspecificatie opleiding International Business and Languages

Wil je meer weten over de kosten van deze opleiding?

HAN - Economie, Management en Recht

HAN - Economie, Management en Recht

Welkom bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Als HAN investeren we in onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ruim 30.000 studenten meer dan 85 bachelor- en masteropleidingen. De synergie...


Lees meer over HAN - Economie, Management en Recht

Vul hieronder jouw gegevens in.

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor een Open Dag? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens HAN - Economie, Management en Recht

HAN - Economie, Management en Recht

Ruitenberglaan 31
6826 CC Arnhem

 Bekijk telefoonnummer


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor een Open Dag? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact
Ik ontvang graag nadere opleidingsinformatie per post en/of e-mail
Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's