HBO Bachelor

Communication & Multimedia Design

Tijdsduur
4 jaar
Next course start
September en februari zie de details
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
4 jaar
Next course start
September en februari zie de details
Taal
Nederlands
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Communication & Multimedia Design - HAN Informatica, Media en Communicatie

Communication & Multimedia Design - HANCommunication & Multimedia Design (CMD) richt zich op de nieuwe media. Je leert hoe je je creativiteit omzet in een ontwerp. De nadruk ligt op design, maar je ontdekt ook hoe je marketing en techniek gebruikt om je doel te bereiken.

Waarom Communication & Multimedia Design studeren?

Denk je eens in. Verandert een verhaal als het mag vertakken? Verandert spelen als het online gebeurt? Natuurlijk! Communicatie verandert als uitwisselen belangrijker wordt dan uitzenden. Het publiek verandert als het niet meer passief is, maar meedoet. En software verandert als het een medium wordt. Een uitdaging om mee aan de slag te gaan!

Wat ga je leren als Communication & Multimedia Design student?

Je analyseert een opdracht, maakt schetsen en prototypes en met medestudenten bouw, test en lever je uiteindelijk het product op. Dat is je werk als ontwerper. Ook het inpassen, onderhouden en beheren komen bij het ontwerpen aan bod.

Het beroep

Onder nieuwe media versta je alle media die op computers, in het bijzonder op computers in netwerken, zijn gebaseerd. Bij deze omschrijving hoort een vakgebied met een in de beroepspraktijk groot aantal functies

Zo zijn er functies die betrekking hebben op het ontwerpen zoals interaction designer en beeldschermvormgever, specialiseren sommigen zich in toepassingsgebieden zoals e-business en e-learning, of kiezen beoefenaren voor 1 van de nieuwe media en worden webdesigner of gameontwikkelaar.

Aankomende startdata

1 course available

September en februari

  • Default Event Type
  • Arnhem
  • Nederlands

Diploma

Diplomering hbo bachelor Communication & Multimedia Design

Bij het succesvol afronden van de hbo bachelor opleiding Communication & Multimedia Design ontvang je een bachelordiploma van de HAN.

Toelatingseisen

Toelating tot de hbo bachelor opleiding Communication & Multimedia Design

Vanuit alle havo- en vwo-profielen word je toegelaten tot de opleiding Communication & Multimedia Design (CMD). Je bent ook toelaatbaar met mbo-diploma niveau 4.

Kosten

Prijsspecificatie opleiding Communication & Multimedia Design

Wil je meer weten over de kosten van deze opleiding?

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor een Open Dag? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Dit is vrijblijvend!

reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
HAN - Techniek en Life Sciences
Ruitenberglaan 26
6826 CC Arnhem

Bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) zit je altijd goed, ongeacht of je nu een hbo-opleiding in Life Sciences gaat doen, Engineering wilt gaan studeren of je je toekomst ziet in de Bouwkunde of Civiele Techniek: bij de...

Lees meer over HAN - Techniek en Life Sciences