HBO Associate degree

Ad Human Resource Management (HRM)

Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Met een Ad Human Resource Management bent u een geschikte kandidaat voor beroepen als personeelsconsulent, personeelsmedewerker, medewerker personeelsadministratie en medewerker van een uitzendbureau.

Het eerste (oriƫnterende) jaar is de propedeuse, waarin u kennismaakt met de basisprincipes uit het vakgebied. Het tweede jaar gaat u dieper in op HRM-aspecten en arbeidsmarktgerelateerde onderwerpen, naast meer algemene organisatiekundevakken. Dit tweede jaar sluit u af met een eindassessment Associate degree. Het grootste deel van de opleiding loopt parallel aan het programma van de bachelorroute.

Er wordt volop projectmatig gewerkt. Zelfstandig of met een studieteam werkt u praktijkgerichte opdrachten uit, vaak direct afkomstig uit het bedrijfsleven. Omdat bij deze opdrachten vaak een beroep wordt gedaan op meerdere vakken en competenties, leert u snel hoe de meest uiteenlopende aspecten van het werk samenhangen en invloed uitoefenen op elkaar.

Naast de lessen moet u rekenen op gemiddeld 12 tot 14 uur zelfstudie per week (voorbereiding, schrijven rapporten, tentamens leren e.d.) Het totale programma omvat 120 studiepunten (EC), inclusief het eindassessment. Na het behalen van de opleiding heeft u de graad Associate degree Human Resource Management.

Diploma

Ad

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief1875 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Ad Human Resource Management (HRM) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen