HBO Bachelor

Bedrijfskunde

Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De kenniseconomie stelt hoge eisen aan professionals. Wie voorop wil lopen, zal nieuwe vaardigheden, talenten en competenties moeten blijven ontwikkelen. Dat kan in de deeltijdopleiding Bedrijfskunde.

Bedrijfskunde in deeltijd is dé keuze voor iedereen die verder wil, maar niet de mogelijkheid heeft om een fulltime studie te volgen. Met de juiste vooropleiding en recente relevante werkervaring, kunt u in drie jaar uw bachelordiploma halen. In sommige gevallen kan dat zelfs sneller.

Als bedrijfskundige lost u organisatievraagstukken praktisch, duurzaam en innovatief op door kennis van verschillende vakgebieden met elkaar te combineren. De focus ligt op het bepalen van de koers van een organisatie, het verbeteren en vernieuwen van bedrijfsprocessen en het samenwerken van mensen. U leert organisaties vanuit een breed perspectief en met oog voor (inter)nationale ontwikkelingen te bekijken. Als bruggenbouwer begrijpt u de belangentegenstellingen, communicatieproblemen en cultuurverschillen die in (en tussen) organisaties kunnen ontstaan.

U wordt een generalist en krijgt goed zicht op de verschillende mogelijke invalshoeken bij het analyseren en oplossen van problemen waar organisaties voor staan.
Als bachelor Bedrijfskunde hebt u een ruim werkterrein met vele mogelijkheden. U kunt gaan werken als manager of als interne of externe adviseur in het bedrijfsleven of de non-profitsector

Diploma

B

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief1875 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bedrijfskunde en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen