HBO Bachelor

Commerciele Economie

Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wilt u graag verder in de wereld van marketing, maar heeft u niet de mogelijkheid om overdag fulltime te studeren? Dan is de deeltijdopleiding Commerciële Economie een uitstekende keuze.

U leert hoe u als commercieel econoom de wensen en behoeften van consumenten en ondernemingen naar marketing- en salesactiviteiten vertaalt. Al dan niet in een internationaal veld. U leert doelgroepen specificeren en analyseren door marktonderzoek. U brengt de concurrentie in kaart. U krijgt ervaring in het opzetten en uitvoeren van business- en marketingplannen. Het omgaan met mensen is essentieel in uw vakgebied.

Goed opgeleide commercieel economen zijn veelgevraagd. U bent de kracht achter goed verkopende producten of diensten. U kent de markt als geen ander en u weet precies wat uw doelgroep wil en hoe u die bereikt.
Van u wordt verwacht dat u zeer klantgericht kunt denken en handelen en ook de principes van zaken als projectmanagement, changemanagement en human resourcemanagement goed beheerst en hanteert. Commercieel economen werken op zowel frontoffice- als backofficeniveau, doorgaans in de private sector: industrie, handel, transport en opslag, communicatie en financiële dienstverlening.

Na afronden van de opleiding ontvangt u een Bachelor of Science diploma.

Diploma

B

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief1875 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Commerciele Economie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen