HBO Bachelor

Facility Management

Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Dienstverlenen, daar draait het om bij Facility Management. Facility managers maken werk- en leefomgevingen van organisaties aangenaam. Je onderneemt, organiseert, motiveert en regisseert.

Facility managers adviseren architecten over efficiënte exploitatie bij het ontwerp van een gebouw. Ze optimaliseren de inkoop van de organisatie, waardoor miljoenen bespaard kunnen worden. Ook zorgen ze bijvoorbeeld voor een optimale werkplekinrichting, duurzaam energiegebruik, veiligheid en beveiliging en een goed gewaardeerde cateringvoorziening. Facility Managers zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt in een gebouw, waardoor iedereen optimaal kan presteren.

Bij FM van de Hanzehogeschool Groningen kun je kiezen uit de richtingen Facility Management in Business, Hospitality in Business en International Facility Management. Tijdens de opleiding kun je er ook nog voor kiezen om je horizon te verbreden door een deel van je studie bij een andere opleiding te volgen.

De opleiding Facility Management is een pittige opleiding, maar daarna kun je bijna overal terecht! Variërend van het bedrijfsleven en de (semi)overheid tot woon-, zorg-, en onderwijsinstellingen, je eigen onderneming of bijvoorbeeld de horeca-, toerisme-, recreatie-, en evenementenbranche. Facility Management is een praktische en uitdagende opleiding met goede carrièreperspectieven!

Diploma

B

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Facility Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen