HBO Bachelor

Industrieel Product Ontwerpen

Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Industrieel Product Ontwerpen ligt op het snijvlak van mens en techniek. Hier leer je hoe je gebruiksvriendelijke producten ontwikkelt en de gebruikskwaliteit van bestaande producten verbetert.

Bij Industrieel Product Ontwerpen halen we het uiterste uit jouw creativiteit en oplossingsgericht denken. Jij wordt de mensgerichte ontwerper die de eindgebruiker centraal stelt bij het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde producten. Je doet onderzoek naar behoeften, bedenkt oplossingen en ontwikkelt op basis daarvan een werkelijk product. Tijdens de opleiding wordt er veel aandacht besteed aan het bestuderen van de mens in zijn maatschappelijke, sociale en fysieke omgeving. Juist voor het ontwerpen van complexe producten en diensten is deze studie daarom interessant.

Tijdens de opleiding leer je hoe je aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en betaalbare producten ontwerpt die aansluiten bij de behoeften van de gebruiker(s). Je maakt deel uit van het ontwikkelteam waarbij je als ontwerper de schakel vormt tussen de consument en de makers van het product.

Diploma

B

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Industrieel Product Ontwerpen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen