Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Master Social Work

Hanzehogeschool Groningen
Samenvatting
Groningen, Leeuwarden
24 uur
   
HBO Master
Deeltijd

Over deze opleiding

De masteropleiding Social Work bereidt u voor op een seniorpositie in het werkveld waarbij u op basis van een brede theoretische kennis kunt analyseren, innoveren, adviseren en verbinden.

De masteropleiding Social Work wordt gezamenlijk aangeboden door twee hbo-instellingen: Hanzehogeschool Groningen en NHL Stenden Leeuwarden.
Het werkveld social work heeft te maken met complexe, maatschappelijke vraagstukken. Ontwikkelingen als vergrijzing, integraal werken en marktwerking vragen om ervaren en gespecialiseerde professionals.
De opleiding bereidt u voor op deze seniorpositie in het werkveld, waarbij u op basis van een brede theoretische kennis kunt analyseren, innoveren, adviseren en verbinden. Tijdens de opleiding Master Social Work ontwikkelt u uw professionele en persoonlijke competenties op basis van theorieën, concepten en modellen.

Maatwerk staat voorop: de opdrachten in de opleiding kunt u zoveel mogelijk in uw eigen praktijksituatie toepassen. Tijdens uw studie werkt u met een persoonlijk portfolio.

De opleiding legt een nauwe verbinding met de beroepspraktijk. Tijdens de studie combineert u leren met werken en werkt u aan integrale beroepsopdrachten in de eigen praktijk.

Toelatingseisen en aanmelding

Taaltoelatingseisen

Werk naast opleiding
een relevante werkplek (bezoldigd of onbezoldigd) binnen het sociale domein

Toelatingsgesprek
Met alle aankomende studenten voeren wij een intakegesprek. Tijdens de intake wordt bekeken of uw werksituatie voldoende aansluit bij de masteropleiding en of de opleiding geschikt voor u is. Ook krijgt u dan informatie over hoe u zich officieel moet inschrijven.

Vooropleiding
afgeronde bacheloropleiding in het sociale domein

Diploma

M

Evenementen

11/21/2019
​​​​Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven organiseert speciale informatieavonden voor professionals over master, (post-)hbo deeltijdopleidingen en cursussen. Deze informatieavonden vinden plaats op donderdag 21 november 2019.

1/23/2020
​​​​Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven organiseert speciale informatieavonden voor professionals over master, (post-)hbo deeltijdopleidingen en cursussen. Deze informatieavonden vinden plaats op donderdag 23 januari 2020.

2/29/2020 Open dag
Op zaterdag 29 februari van 10.00 tot 16.00 uur organiseert de Hanzehogeschool Groningen een open dag over alle voltijd bacheloropleidingen en Associate degree. Een aantal opleidingen geeft informatie over hun deeltijd- en duale varianten.

4/23/2020
​​​​Hanzehogeschool Groningen Professionals en Bedrijven organiseert speciale informatieavonden voor professionals over master, (post-)hbo deeltijdopleidingen en cursussen. Deze informatieavonden vinden plaats op donderdag 23 april 2020.

6/12/2020 Open dag

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Hanzehogeschool Groningen

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...


Lees meer over Hanzehogeschool Groningen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Master Social Work en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hanzehogeschool Groningen

Hanzehogeschool Groningen

Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

 Bekijk telefoonnummer


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Master Social Work? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's