HBO Master

Master Social Work

Hanzehogeschool Groningen, In Groningen (+1 locations)
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

De masteropleiding Social Work bereidt u voor op een seniorpositie in het werkveld waarbij u op basis van een brede theoretische kennis kunt analyseren, innoveren, adviseren en verbinden.

De masteropleiding Social Work wordt gezamenlijk aangeboden door twee hbo-instellingen: Hanzehogeschool Groningen en NHL Stenden Leeuwarden.
Het werkveld social work heeft te maken met complexe, maatschappelijke vraagstukken. Ontwikkelingen als vergrijzing, integraal werken en marktwerking vragen om ervaren en gespecialiseerde professionals.
De opleiding bereidt u voor op deze seniorpositie in het werkveld, waarbij u op basis van een brede theoretische kennis kunt analyseren, innoveren, adviseren en verbinden. Tijdens de opleiding Master Social Work ontwikkelt u uw professionele en persoonlijke competenties op basis van theorieën, concepten en modellen.

Maatwerk staat voorop: de opdrachten in de opleiding kunt u zoveel mogelijk in uw eigen praktijksituatie toepassen. Tijdens uw studie werkt u met een persoonlijk portfolio.

De opleiding legt een nauwe verbinding met de beroepspraktijk. Tijdens de studie combineert u leren met werken en werkt u aan integrale beroepsopdrachten in de eigen praktijk.

Diploma

M

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Master Social Work en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen