HBO Bachelor

Ondernemerschap & Retail Management

Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bij de opleiding Ondernemerschap & Retail Management verdiep je je in ondernemerschap, (online) marketing, management en retail. Zo bereid je jezelf voor op een dynamische carrière.

Jaarlijks starten er in Nederland duizenden mensen een eigen bedrijf. Maar twee jaar later is bijna de helft daarvan helaas alweer verdwenen. Aan enthousiasme en ondernemingszin heeft het vaak niet gelegen, wel aan gebrek aan kennis van zaken en onvoldoende vaardigheden. Bij Ondernemerschap & Retail Management leer je wat er allemaal komt kijken bij het opzetten en runnen van een bedrijf.

Heb je ondernemersbloed en sta je te popelen om je ideeën om te zetten in producten en deze te vermarkten? Of ambieer je een managementfunctie in een (detail) handelsonderneming of het midden- en kleinbedrijf? Ben je zelfstandig, creatief, ambitieus en klantgericht, kies dan voor Ondernemerschap & Retail Management.

De opleiding is vanaf het begin helemaal toegesneden op marketing, management en ondernemerschap. Je leert het vakgebied van de ondernemer van alle kanten kennen. In de loop van je studie leer je niet alleen praktische en operationele problemen op te lossen. Je bedenkt ook blijvende oplossingen die je vastlegt in een ondernemingsplan. Je wordt opgeleid tot ondernemer en manager in het midden- en kleinbedrijf.

Diploma

B

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Ondernemerschap & Retail Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen