HBO Master

Physician Assistant

Tijdsduur
30 uur
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Tijdsduur
30 uur
Studievorm
Voltijd/Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Een van de oplossingen voor het capaciteitsprobleem van artsen is de functie van physician assistant. Onder supervisie van de medisch specialist verricht de physician assistant medische handelingen.

Met deze duale hbo-masteropleiding wordt u opgeleid voor een baan met uitdaging en verantwoordelijkheden. De opleiding is bedoeld voor mensen met een hbo-bachelordiploma zoals paramedici en verpleegkundigen.

De opleiding onderscheidt zich doordat zij geneeskundige processen als uitgangspunt neemt. Na het opbouwen van basiskennis verdiept u zich in het specialisme waar u werkt. U wordt opgeleid tot specialist in de zorg met taken die vergelijkbaar zijn met die van de arts-assistent. De grenzen worden in de praktijk bepaald. U wordt bovenformatief opgeleid.

U bouwt gedegen basiskennis op en u leert voor een belangrijk deel in de praktijk van de eigen organisatie. Praktijkopdrachten worden aan uw werk gekoppeld, zodat u kunt leren en tegelijkertijd productief kunt zijn. Verder zorgt de wisselwerking tussen studie en praktijk ervoor, dat u een beroepsgericht en individueel traject volgt. U ontwikkelt die competenties die u nodig heeft voor uw werk.

Diploma

M

Kosten

2018 instellingstarief3115 EUR2018 wettelijk tarief2060 EUR2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Physician Assistant en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen