HBO Bachelor

Sensor Technology

Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Sensoren zijn de kern van alle moderne innovaties. Denk aan robotica, i-security en de smartwatch. Sensortechnologie is een cross-over tussen electronics, ict en innovatie.

== WAT ZIJN SENSOREN? ==
Sensoren zijn de zintuigen van computers. Ze meten een waarde (bv snelheid of afstand) en geven dit door aan een computer. Op basis van die waarde stuurt de computer een voorgeprogrammeerde actie aan, zoals remmen. Zo stopt een auto op tijd, als de afstand tot een object te klein dreigt te worden.

== PRAKTIJK ==
Je leert welke verschillende sensoren er zijn en hoe je ze kunt toepassen. Tijdens praktijkopdrachten kun je met bestaande sensoren nieuwe toepassingen bedenken en deze uitvoeren. Deze opdrachten komen rechtstreeks uit het werkveld. De opleiding werkt samen met toonaangevende partners als Astron, Philips en TNO.

== THEORIE ==
Naast theorie, practica en projecten is er ook aandacht voor creatief denken, ethiek en projectmanagement. Bovendien zijn er geregeld interessante lessen van gastdocenten. Hier leer je direct wat zich NU in het werkveld afspeelt.

== TOP-OPLEIDING ==
De Keuzegids HBO Voltijd 2019 heeft deze opleiding aangemerkt als 'Top-opleiding'. Dit betekent dat het tot de beste opleidingen van Nederland gerekend mag worden. Ook de studenten zelf geven een hoge waardering, namelijk een 8.2 in de Nationale Studenten EnquĂȘte van 2017.

Diploma

B

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 niet-EU/EER studenten7700 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Sensor Technology en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen