HBO Bachelor

Technische Bedrijfskunde

Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Deze opleiding richt zich op het snijvlak van management en technologie. In een dynamische omgeving waar ondernemen complex en uitdagend is, daar voel jij je thuis.

In deze business wordt je vaak ondernemer, manager en adviseur. Zou jij leiding willen geven? Heb je interesse in technologie en kun je tegelijkertijd zakelijk zijn? Dan is Technische Bedrijfskunde jou op het lijf geschreven.
Als technisch bedrijfskundig ingenieur sta je midden in het bedrijf. Je leert niet alleen ad hoc problemen oplossen, maar je kan het grote geheel overzien en van daaruit de gesignaleerde problemen opnieuw definiƫren. Het is belangrijk om met een 'helikopter view'een probleem te analyseren.
Gedurende het eerste jaar krijg je een volledig beeld van het beroep en de wereld van een technisch bedrijfskundige. Je gaat je verplaatsen in de rol van manager, adviseur of ondernemer.
In het tweede jaar ga je samen een eigen bedrijf oprichten met alle facetten die daarbij van belang zijn. Je brengt een zelf bedacht en ontworpen product op de markt!
Hierna ga je keuzes maken. Kies Management & Consultancy als de technische business jou aanspreekt. Je volgt dan veelal vakken samen met de major International Technology Management. Een bijzondere major is Airline Pilot & Management, voor deze variant gelden speciale selectiecriteria.

Diploma

B

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Technische Bedrijfskunde en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hanzehogeschool Groningen
Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...

Lees meer over Hanzehogeschool Groningen