Vastgoed & Makelaardij

Hanzehogeschool Groningen
Samenvatting
Groningen
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

De opleiding leidt op tot banen in een vakgebied dat veel breder is dan alleen makelaardij. Je kunt met deze opleiding bijvoorbeeld projectontwikkelaar, belegger in vastgoed of vastgoedmanager worden.

Vastgoed is een verzamelnaam voor een heel breed vakgebied. Het meest bekende beroep in deze wereld is natuurlijk dat van makelaar. Maar er is veel meer. Alles wat te maken heeft met de ontwikkeling, financiering, exploitatie, koop en verkoop van onroerend goed valt er onder. Denk hierbij aan woningen, kantoren, winkels en bedrijfshallen. Ook houdt vastgoed zich bezig met het beleggen in vastgoedobjecten. Na je studie kun je aan de slag bij makelaars in (bedrijfs)onroerend goed, projectontwikkelaars, beleggers zoals pensioenfondsen, vastgoedbeheerders, maar ook bij gemeenten en woningcorporaties. Je kunt niet alleen terecht in uitvoerende functies, maar ook in management- en beleidsfuncties of voor jezelf beginnen. Als vastgoeddeskundige word je breed opgeleid. Je raakt thuis in zowel de juridische, financiële, technische als commerciële kant van het vakgebied. Omdat je veel met mensen werkt, wordt er in de opleiding veel aandacht besteed aan projectmanagement en communicatieve en sociale vaardigheden. De studie Vastgoed & Makelaardij aan de Hanzehogeschool leidt je op voor een carrière in de wereld van het onroerend goed. Een vakgebied met veel toekomstperspectief!

Diploma

B

Kosten

2019 instellingstarief3150 EUR2019 wettelijk tarief1875 EUR

Hanzehogeschool Groningen

Hanzehogeschool Groningen

Met ruim 25.000 studenten is de Hanzehogeschool Groningen de grootste hogeschool van Noord-Nederland. Hanzehogeschool heeft opleidingen voor bijna alle vakgebieden. De 70 opleidingen zijn georganiseerd in 19 overzichtelijke schools. Dit betekent voor jou meer keuzevrijheid, persoonlijk contact, een link naar...


Lees meer over Hanzehogeschool Groningen

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Vastgoed & Makelaardij en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hanzehogeschool Groningen

Hanzehogeschool Groningen

Zernikeplein 1
9747 AS GRONINGEN

 Bekijk telefoonnummer


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Vastgoed & Makelaardij? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's