Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

HAS Kennistransfer en BedrijfsopleidingenHAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen is onderdeel van HAS Hogeschool en richt zich op de zakelijke markt. Met toegepast onderzoek & advies bedienen we met name bedrijven en overheidsinstellingen in de agribusiness, food-,  milieu- en groene sector.

Wie HAS Kennistransfer inschakelt, profiteert van professionele onderzoeksfaciliteiten en een groot netwerk. Als geen ander zijn we op de hoogte van de ontwikkelingen en het dagelijkse reilen en zeilen in de foodindustrie, dier- en veehouderij, milieu, tuinbouw en groene ruimte.

HAS Bedrijfsopleidingen is dé opleider voor professionele doeners op hbo-niveau. We ondersteunen professionals bij hun ambitie te groeien in hun loopbaan.

Onze bedrijfsopleidingen komen tot stand in nauwe afstemming met partners en opdrachtgevers. Vakdocenten van HAS Hogeschool en gastdocenten uit het bedrijfsleven verzorgen de lessen en excursies. Zij dagen cursisten elke keer weer uit de aangereikte kennis en de getrainde vaardigheden direct toe te passen.

Onze insteek is dan ook ‘leren moet op werken lijken’. Dat betekent dat de realiteit en toepassing van kennis altijd centraal staan. Toepassing kan in de eigen werkzaamheden en in de HAS-faciliteiten zoals de practicaruimtes. Daarnaast maken werkbezoeken onderdeel uit van de opleidingen en is er veel aandacht voor het trainen van persoonlijke vaardigheden zoals presenteren, discussiëren en het participeren in intervisies.

Wij blijven continu investeren in onze opleidingen en in (langdurige) relaties met onze opdrachtgevers. En met succes: onze huidige opdrachtgevers waarderen onze aanpak met een 9,7 voor onze maatwerktrajecten en een 9,4 voor onze open inschrijvingen (getoetst door Cedeo).


Toon alle opleidingen van HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen

Opleidingen - HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen

Opleidingen Tijdsduur Plaats
Bedrijfsopleiding Voedingsmiddelentechnologie Den Bosch
Cursus Bakkerijtechnologie Den Bosch
Cursus Vleestechnologie Den Bosch
Cursus Zuiveltechnologie Den Bosch
MVO Expeditie Food & Agribusiness Den Bosch
Opleiding Assistent Hoofdgreenkeeper Den Bosch
Opleiding Hoofdgreenkeeper Basis Den Bosch

Bekijk alles

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen

HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen

Onderwijsboulevard 221
5223 DE Den Bosch


Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's