Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Hogeschool Inholland Den HaagWaarom Hogeschool Inholland Den Haag?

Als je kiest voor een opleiding aan Hogeschool Inholland Den Haag, dan kies je voor een hogeschool met een prettige en persoonlijke sfeer. Het is natuurlijk belangrijk dat je goed onderwijs krijgt, maar minstens zo belangrijk is dat je je thuis voelt en dat je gekend wordt.

Bij Inholland Den Haag kennen studenten en docenten elkaar en kun je rekenen op professionele en persoonlijke begeleiding. Je krijgt alle steun en ruimte om je talenten breed te ontwikkelen en je ambities waar te maken. Dat doe je samen met je medestudenten, docenten, studieloopbaanbegeleiders en een breed scala aan bedrijven en instellingen in de Haagse regio. Zo word je een maatschappelijk betrokken en ondernemende professional.

Hogeschool Inholland Den Haag heeft voltijd-, deeltijd- en duale opleidingen op het gebied van:

  • Communicatie en Media
  • Maatschappij en Welzijn
  • Management en Finance
  • Marketing en Ondernemen
  • Onderwijs en Leren
  • Recht


Inholland Den Haag - UNESCO hogeschool

Hogeschool Inholland Den Haag is een UNESCO hogeschool en dat betekent een maatschappelijk betrokken school die zich sterk maakt voor mondiale solidariteit, interculturele dialoog, ondernemend burgerschap en duurzaamheid.

Inholland Den Haag - Studentenstad aan zee

Den Haag heeft ongeveer 30.000 studenten die aan verschillende instellingen studeren. Hogeschool Inholland Den Haag is daar een van.

De opleiding die je gaat volgen is natuurlijk het belangrijkst, maar de stad Den Haag heeft je ook veel te bieden. Den Haag koppelt een intieme en historische uitstraling aan een groot aanbod aan uitgaansgelegenheden. Rond de Grote Markt, het Buitenhof, het Plein vind je leuke cafés en restaurants. Daarnaast kent Den Haag meerdere discotheken en poppodia en organiseert de stad festivals zoals Life I Live, Parkpop, PopHotSpot en Haags UIT Festival. En Den Haag heeft iets wat geen enkele andere grote stad in Nederland heeft: strand! Vijftien minuten fietsen of even in de tram en je staat met je voeten in het zand.


Toon alle opleidingen van Hogeschool Inholland Den Haag

Opleidingen - Hogeschool Inholland Den Haag

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Hogeschool Inholland Den Haag en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Inholland Den Haag

Hogeschool Inholland Den Haag

Theresiastraat 8
2593 AN Den Haag


Hulp nodig bij je studiekeuze?

 Kies een opleiding
 die je interesseert.

 Stuur eenvoudig online
 je informatieaanvraag.

 Ontvang gratis info van
 de onderwijsinstelling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Hogeschool Inholland Den Haag? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.