HBO Bachelor

Chemie

Hogeschool Leiden, In Leiden
Tijdsduur
4 jaar
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
4 jaar
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Vind jij het leuk om stoffen helemaal uit te pluizen? Ben je nieuwsgierig naar wat er nodig  is om van slootwater drinkwater te maken? Wil jij leren om ijzersterke plastics te maken, onderzoek doen naar methoden om vervuiling op te sporen en nieuwe geneesmiddelen ontwikkelen? Dan is de opleiding Chemie van Hogeschool Leiden iets voor jou!

Hogeschool Leiden beschikt over diverse laboratoria, voorzien van moderne apparatuur en materialen. We leiden je op tot een chemicus die breed inzetbaar is in het chemisch werkveld.

Toekomstperspectief

Chemici ontwikkelen nieuwe stoffen die nuttig zijn in het dagelijks leven. Je werkt aan steeds betere technieken en onderzoeksmethoden om stoffen aan te kunnen tonen en voert metingen uit. Uit de resultaten die je hebt verzameld, weet jij de juiste conclusies te trekken. Dat kan bij allerlei verschillende werkgevers en ook de onderwerpen waar jij jezelf op kan richten lopen behoorlijk uiteen. Een ding staat vast, als chemicus ga je aan het werk in een vakgebied dat nooit stil staat.

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Chemie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Leiden
Zernikedreef 11
2333 CK LEIDEN

Hier staan wij voor

Passie, oog voor talent en menselijke maat. Daar draait het om bij Hogeschool Leiden. Wij dagen studenten uit het beste uit zichzelf te halen en zich maximaal te ontwikkelen. Het is onze taak om onderwijs en onderzoek te verzorgen met...

Lees meer over Hogeschool Leiden