Bekijk studentum.nl als: Mobiele site

Commerciële Economie

Hogeschool Leiden
Samenvatting
Onderwijsinstelling: Hogeschool Leiden
Plaats: Leiden
Tijdsduur: 4 jaar
   
Opleidingsniveau: HBO Bachelor
Studievorm: Voltijd

Commerciële Economie

Dynamisch, boeiend en elke dag anders: dát is Commerciële Economie. Ben jij nieuwsgierig naar hoe het er binnen een commerciële omgeving aan toe gaat? Heb je oog voor trends en vind je het boeiend om te onderzoeken waardoor dit komt? En vooral hoe je er op in kunt spelen om je positie op de markt te versterken? Als commercieel econoom achterhaal je waar mensen en bedrijven behoefte aan hebben en pik je signalen uit de markt op. Na de opleiding kun jij aan de slag als projectmanager, marketeer, adviseur nieuwe media, marktonderzoeker, bij je eigen start-up of een van de vele andere beroepsmogelijkheden. Kortom: wat ga jij ondernemen bij Commerciële Economie?

Jouw toekomst

Als student Commerciële Economie ontwikkel je jezelf in vier jaar tot een breed inzetbare professional op het gebied van marketing, sales, (marketing)communicatie en ondernemen. De meeste functies voor commercieel economen vind je logischerwijs in organisaties die een product verkopen. Maar je kunt ook werken in de dienstverlening, bij een marktonderzoeksbureau, of als adviseur bij een reclamebureau.

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden

Hier staan wij voor

Passie, oog voor talent en menselijke maat. Daar draait het om bij Hogeschool Leiden. Wij dagen studenten uit het beste uit zichzelf te halen en zich maximaal te ontwikkelen. Het is onze taak om onderwijs en onderzoek te verzorgen met...


Lees meer over Hogeschool Leiden

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Commerciële Economie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Errors
Optioneel
Optioneel

Contactgegevens Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden

Zernikedreef 11
2333 CK LEIDEN