HBO Bachelor

Academische Pabo

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
60 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
60 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wil je voor de klas staan én een pedagogische studie op universitair niveau volgen? Dan is de Academische Pabo perfect voor jou.

De Academische Pabo is een combinatie van de Pabo-opleiding van Hogeschool Rotterdam en de opleiding Pedagogische Wetenschappen van de Erasmus Universiteit.

Na deze unieke opleiding heb je een bachelordiploma Pabo en een universitaire master Pedagogy and Education. Hiermee ben je bevoegd om les te geven aan alle groepen in het basisonderwijs. Daarnaast beschik je over wetenschappelijke kennis en vaardigheden op het gebied van opvoeding en onderwijs. Daarmee is de Academische Pabo ideaal voor jou als vwo'er die meer wil dan alleen voor de klas staan. Je kunt je verder verdiepen en jezelf betrekken bij onderzoek en innovatie in het onderwijs. De wetenschappelijke kennis en vaardigheden die je na je studie hebt, bieden je veel mogelijkheden. Zo kun je taken vervullen op het gebied van onderwijsontwikkeling en onderwijsinnovatie op de school waar je werkt. Ook mag en kun je wetenschappelijk onderzoek doen.

Na vier jaar rond je de Pabo-opleiding af en ontvang je een diploma Bachelor of Education. In het vijfde jaar werk je bij de Erasmus Universiteit Rotterdam aan het behalen van je masterdiploma Pedagogy and Education en kun je aan de slag als leerkracht in het basisonderwijs.

Diploma

BEd

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Academische Pabo en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam