HBO Associate degree

Accountancy (Ad)

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wil je een baan in de financiële of fiscale sector? Ben je graag bezig met cijfers, maar vind je het ook leuk om gericht advies te geven? Wil je een overzichtelijke opleiding volgen?

De Associate degree Accountancy stoomt je klaar voor werk in de financiële sector. Na twee jaar kun je professionals ondersteunen op het gebied van de financiële en/of fiscale dienstverlening.

Als assistent-accountant richt je je vooral op de samenstelpraktijk in het midden- en kleinbedrijf. Je hebt een brede adviesfunctie, doet samenstelwerkzaamheden en verzorgt belastingaangiftes. En zo lever je een belangrijke bijdrage aan de administratieve organisatie.

De tweejarige opleiding Accountancy leidt je op tot Associate degree (Ad). Na de opleiding heb je aantoonbare kennis van en inzicht in de fiscale regels. Je leert hoe je bezwaarschriften moet indienen en jaarrekeningen samenstelt, hoe je verantwoordelijkheid toont en initiatieven neemt om problemen op te lossen.

Diploma

Ad

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Accountancy (Ad) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam