Advanced Nursing Practice

Hogeschool Rotterdam
Samenvatting
Rotterdam
24 uur
   
HBO Master
Voltijd/Deeltijd

Over deze opleiding

De opleiding Advanced Nursing Practice is een tweejarige duale masteropleiding voor verpleegkundigen. Je wordt opgeleid tot verpleegkundig specialist.

De opleiding is in samenwerking met de volgende ziekenhuizen opgezet: het Albert Schweitzer ziekenhuis (Dordrecht), de Reinier de Graaf Groep (Delft), Erasmus MC, het Maasstadziekenhuis en het Sint Franciscus Gasthuis (Rotterdam). Afgestudeerden mogen de titel Master in Advanced Nursing Practice voeren.

Als verpleegkundig specialist beoefen je een relatief nieuwe functie binnen de verpleegkundige beroepsgroep. Door taakherschikking breiden de taken zich uit naar het medisch domein. Vanuit het perspectief van de patiënt bied je care en cure geïntegreerd aan. Dit doe je ter bevordering van de continuïteit en kwaliteit van zowel de verpleegkundige zorg als de medische behandeling. Het vermogen tot zelfmanagement en de kwaliteit van de patiënt staan hierbij centraal.

Op basis van klinisch redeneren kom je tot een diagnose. In aansluiting hierop pas je evidence-based interventies toe. Ook indiceer en verricht je voorbehouden handelingen.

Je kunt werkzaam zijn in ziekenhuizen (algemeen/academisch), de eerstelijnsgezondheidszorg (huisartsen, ambulancezorg, GGD, thuiszorg), de ouderenzorg (verpleeg- en verzorgingshuizen) en de geestelijke gezondheidszorg.

Diploma

MSc

Kosten

2019 instellingstarief7920 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Hogeschool Rotterdam

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...


Lees meer over Hogeschool Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Advanced Nursing Practice en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Advanced Nursing Practice? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's