HBO Bachelor

Bedrijfskunde

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Een goed idee is leuk, maar wie gaat er wat mee doen? Dat maakt Bedrijfskunde zo interessant. Je leert hoe je bedrijfsprocessen kunt verbeteren en hoe je mensen meekrijgt om jouw ideeën waar te maken.

Waarom worden onze producten zo laat afgeleverd? Waarom hebben de collega's op die ene afdeling het zo slecht naar hun zin? Kunnen we duurzamer produceren? En waarom krijgen we de laatste tijd zo veel klachten over de hoogte van onze facturen? Met het analyseren en beantwoorden van dit soort vragen ga jij organisaties straks helpen. En die vragen ontstaan steeds sneller en vaker in onze continu veranderende en internationale werkwereld.

Met de opleiding Bedrijfskunde heb jij straks geleerd om ingewikkelde vragen over bedrijfsprocessen vanuit alle belangrijke invalshoeken te bekijken en te verbinden. Jij begrijpt welke rol mensen, strategie, finance, wetgeving, technologie, informatie, marketing en economie daarin spelen. Je kunt dus met elke specialist op die vakgebieden samenwerken. Met jouw 'helikopterview' kun je anderen eenvoudig uitleggen wat er aan de hand is, maar weet je ook wat er moet gebeuren om een probleem op te lossen.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Bedrijfskunde en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam