HBO Bachelor

Communicatie

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je wilt vanuit je huidige functie als marketingmedewerker of communicatieadviseur graag doorgroeien naar een managementfunctie, maar daarvoor wordt wel een bachelordiploma gevraagd.

Het is ook mogelijk dat je al een hbo-opleiding achter de rug hebt, maar dat je van beroep wilt veranderen. Of je hebt een eerdere economische hbo-opleiding niet afgemaakt en je wilt nu toch het bijbehorende diploma - én de carrière-perspectieven! - verwerven. Een deeltijdopleiding van Hogeschool Rotterdam is in al die gevallen een efficiënte weg naar het diploma. Want je leert niet meer dan nodig is en ook niet langer dan nodig is. Afhankelijk van wat je aan bagage meeneemt, duurt de opleiding drie of vier jaar. En je krijgt de hulp en begeleiding waaraan jij behoefte hebt.

De deeltijdopleiding Communicatie is zo ingericht dat de combinatie van werk en studie je zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Zo kun je een gedeelte van je studieopdrachten op je werk uitvoeren en hoef je niet al je vrije tijd op te offeren aan de studie. Al zul je ook thuis tijd vrij moeten maken om te leren voor tentamens en te werken aan studieopdrachten. De opleidingen zijn pittig en zeker op de langere termijn is een goede planning belangrijk.

Diploma

BA

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Communicatie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam