Communication and Multimedia Design

Hogeschool Rotterdam
Samenvatting
Rotterdam
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Bij de opleiding CMD ziet studeren er anders uit. Als ontwerper zit je weinig in de schoolbanken op de traditionele manier. Je werkt samen met elkaar in de studio, voor echte opdrachtgevers.

Naast dat je je laptop gebruikt, ben je veel bezig met schetsen, onderzoeken, bouwen of onderzoek buiten de deur. Je leert werken vanuit de belangen en beleving van gebruikers en opdrachtgevers. Ook betrek je deze partijen op locatie bij je ontwerpproces. Daarom start je vanaf dag één met de basis van het ontwerpproces. Je ontwerpt betekenisvolle interactieve producten en diensten voor de mens: van website, app, interactieve installatie, tot een volledige experience.

Voordat je begint met een ontwerp doe je uitgebreid onderzoek naar de gebruikersbehoeften en naar de omgeving waarin jouw interactieve ontwerp gebruikt gaat worden. Tijdens het proces stem je voortdurend af met je gebruiker voor wie je aan het ontwerpen bent. Ontwerpen is immers: prototypes maken, testen, falen, herontwerpen, testen, bijstellen, etc.

Een actieve houding is een voorwaarde om een goed ontwerpproces te doorlopen en te studeren bij CMD. Evenals een gezonde dosis nieuwsgierigheid, lef en zelfstandigheid om werk van hoge kwaliteit op te leveren. Daarnaast kijk je kritisch naar je werk en handelen.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Hogeschool Rotterdam

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...


Lees meer over Hogeschool Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Communication and Multimedia Design en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Communication and Multimedia Design? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's