Finance & Control

Hogeschool Rotterdam
Samenvatting
Rotterdam
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

We leiden je op tot finance professional. Je beoordeelt financiële analyses zoals begrotingen en resultatenrekeningen. Je overziet financiële gevolgen van beleidsbeslissingen en geeft advies.

De opleiding Finance & Control kent vier kernvakgebieden:

Strategic Management: De bedrijfseconoom analyseert ontwikkelingen in de omgeving en geeft adviezen aan het management zodat de juiste besluiten worden genomen met het oog op de continuïteit van een organisatie.

Performance management: De bedrijfseconoom initieert of maakt analyses, monitort de resultaten van de organisatie en doet voorstellen voor bijsturing indien nodig.

Governance, Risk, Compliance: De bedrijfseconoom analyseert en rapporteert over de risico's en geeft advies over de wijze waarop risico's beheerd en beheerst kunnen worden, waarbij rekening wordt gehouden met de geldende wetgeving.

Finance, Operations en Reporting: De bedrijfseconoom lost financiële vraagstukken op of adviseert over deze vraagstukken, rekening houdend met fiscale aspecten en financiële risico's. Hij of zij adviseert over de optimale inrichting van informatievoorziening en bedrijfsprocessen, gericht op de effectiviteit en efficiëntie van een organisatie. HIj/zij stelt externe verantwoordingsoverzichten op en/of analyseert deze, rekening houdend met richtlijnen en wet- en regelgeving.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Hogeschool Rotterdam

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...


Lees meer over Hogeschool Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Finance & Control en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Finance & Control? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's