HBO Bachelor

Finance, Tax and Advice

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Vind je het leuk om mensen te adviseren bij hun financiële of fiscale zaken? Duik je graag diep in de cijfers? Ben je analytisch én communicatief sterk? Dan is deze opleiding iets voor jou.

Binnen deze opleiding word je opgeleid tot financieel of fiscaal adviseur. Help je graag bedrijven of particulieren met hun financiële zaken? Help je graag een jong stel dat een lening nodig heeft voor de aankoop van een woning, een onderneming die een krediet nodig heeft voor een investering, een vijftiger die zijn hele financiële situatie in kaart gebracht wil hebben of een onderneming die haar bedrijfsrisico's wil beheersen? Dan is een baan als financieel adviseur bij een bank, verzekeraar of financieel advieskantoor zeker wat voor jou. Of adviseer je liever ondernemingen, ondernemers of particulieren over bijvoorbeeld de loon-, omzet- of inkomstenbelasting nu de fiscale wet- en regelgeving steeds complexer lijkt te worden? Dan is een baan als tax-analist bij een belastingadvies- of accountantskantoor, als bedrijfsfiscalist of als fiscaal expert bij de Belastingdienst wat voor jou.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Finance, Tax and Advice en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam