HBO Bachelor

Commerciële Economie | Global Marketing & Sales

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Bij deze community van de opleiding Commerciële Economie draait het om de commerciële uitdagingen van grote ondernemingen. Hoe houd je een gevestigd bedrijf succesvol in de snel veranderende wereld?

Je leert om door middel van marketing en sales in te spelen op trends in de markt. Je vraagt je bijvoorbeeld af of een nieuw online platform kan helpen om je doelgroep beter te bereiken, of hoe vr-technologie de klantbeleving kan versterken en zo verkoop kan bevorderen. Om kansen te benutten op een manier die past bij het bedrijf, leer je goed begrijpen hoe een organisatie in elkaar steekt.

Dankzij praktijkgerichte opdrachten ontdek je wat er voor nodig is om iets voor elkaar te krijgen. We dagen je uit om je ideeën te pitchen, met verschillende teams samen te werken en de belangen van verschillende betrokkenen binnen en buiten de organisatie te verbinden. Op die manier zorg je dat het bedrijf van binnenuit meegroeit met belangrijke ontwikkelingen in de samenleving, zoals nieuwe technologie, duurzaamheid en opkomende markten. Met jouw toekomstgerichte blik zet je al tijdens de studie al je eerste stappen in je carrière.

Wil jij bepalend zijn voor het commerciële succes van een bedrijf? Dan is de community Global Marketing & Sales van de opleiding Commerciële Economie de ideale community voor jou.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Commerciële Economie | Global Marketing & Sales en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam