Human Resource Management

Hogeschool Rotterdam
Samenvatting
Rotterdam
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Als HRM'er weet je dat de menselijke factor doorslaggevend is voor het succes van een onderneming.

Hoe kan een organisatie zorgen voor de mensen die er werken, en hoe kunnen de mensen optimaal bijdragen aan het functioneren van een organisatie? Deze vragen zijn cruciaal voor een HRM-professional.

In de opleiding staan vraagstukken rondom arbeid centraal. Je vraagt je altijd af wat dergelijke vraagstukken betekenen vanuit het gezichtspunt van organisaties en mensen, tegen de achtergrond van de maatschappelijke omgeving. Bij HRM ligt die expertise op het gebied van de factor mens. Om succesvol in je werk te zijn beschik je als HRM'er over hard- en soft skills. Plannen, beheren en analyseren zijn even belangrijk als sociale en communicatieve vaardigheden. Vanuit dat perspectief gezien is HRM de meest mensgerichte van de zakelijke opleidingen.
Als HRM-adviseur ben je een vakvolwassen gesprekspartner op alle niveaus binnen een organisatie en als intern adviseur het aanspreekpunt voor alle human resource aspecten. Je komt in beeld bij onder andere: verandertrajecten, het formuleren van (personeels)beleid, het inrichten van de organisatie, werving, talentmanagement, opleiding en scholing, organisatieverandering en cultuur, arbeidsverhoudingen, gezondheidsmanagement en arbeidsrecht.

Diploma

BBA

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Hogeschool Rotterdam

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...


Lees meer over Hogeschool Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Human Resource Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Human Resource Management? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's