HBO Bachelor

Human Resource Management

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Als HRM'er weet je dat de menselijke factor doorslaggevend is voor het succes van een onderneming.

Hoe kan een organisatie zorgen voor de mensen die er werken, en hoe kunnen de mensen optimaal bijdragen aan het functioneren van een organisatie? Deze vragen zijn cruciaal voor een HRM-professional.

In de opleiding staan vraagstukken rondom arbeid centraal. Je vraagt je altijd af wat dergelijke vraagstukken betekenen vanuit het gezichtspunt van organisaties en mensen, tegen de achtergrond van de maatschappelijke omgeving. Bij HRM ligt die expertise op het gebied van de factor mens. Om succesvol in je werk te zijn beschik je als HRM'er over hard- en soft skills. Plannen, beheren en analyseren zijn even belangrijk als sociale en communicatieve vaardigheden. Vanuit dat perspectief gezien is HRM de meest mensgerichte van de zakelijke opleidingen.
Als HRM-adviseur ben je een vakvolwassen gesprekspartner op alle niveaus binnen een organisatie en als intern adviseur het aanspreekpunt voor alle human resource aspecten. Je komt in beeld bij onder andere: verandertrajecten, het formuleren van (personeels)beleid, het inrichten van de organisatie, werving, talentmanagement, opleiding en scholing, organisatieverandering en cultuur, arbeidsverhoudingen, gezondheidsmanagement en arbeidsrecht.

Diploma

BBA

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Human Resource Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam