HBO Bachelor

Leraar Gezondheidszorg en Welzijn

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je kunt werken als leraar in het voortgezet onderwijs of het beroeps- en volwassenenonderwijs, maar ook als praktijkopleider of opleidingsadviseur in gezondheidszorginstellingen.

De opleiding is gericht op het verzorgen van onderwijs en het coachen en begeleiden van leerlingen in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs voor het vak gezondheidszorg en welzijn. Het trainen van pedagogische en didactische vaardigheden neemt een centrale plaats in. Gedurende de gehele opleiding loop je stage in een school voor voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs. Je kunt dan direct de relatie leggen tussen de theorie en de praktijk van het onderwijs en het beroep van leraar zelf ervaren. Vakspecifieke aspecten op het gebied van zorg en welzijn komen vooral in de eerste twee jaar aan bod. In het laatste studiejaar kun je kiezen voor een minor (specialisatie) en ligt het accent vooral op onderwijsontwikkeling en innovatie. Je sluit de opleiding af met een afstudeerproject of onderzoek in opdracht van een externe opdrachtgever.

Diploma

BEd

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Leraar Gezondheidszorg en Welzijn en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam