Lerarenopleiding VO/BVE Natuurkunde

Hogeschool Rotterdam
Samenvatting
Rotterdam
48 uur
   
HBO Bachelor
Voltijd

Over deze opleiding

Exacte vakken hebben het imago dat ze moeilijk zijn. Het is daarom voor docenten in die vakken een uitdaging om hun leerlingen leergierig te maken.

Waarom zijn niet alle planten groen? Hoe kan een vliegtuig in de lucht blijven? Hoe maak je een systeem om een zeilbootje gemakkelijk uit het water te halen? Als leraar in een exact vak is het de kunst om die nieuwsgierigheid vast te houden en om te zetten in leergierigheid. Dat is geen geringe opgave want exacte vakken hebben het imago dat ze moeilijk zijn. Daarom moet je als leraar zelf ook gedreven zijn in vakken als Biologie, Natuurkunde, Techniek of Wiskunde. Tijdens de opleiding verdiep je je kennis en vergroot je je (onderwijskundige) vaardigheden in één van deze vakken.

Diploma

BEd

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Hogeschool Rotterdam

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...


Lees meer over Hogeschool Rotterdam

Vul hieronder jouw gegevens in.

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Lerarenopleiding VO/BVE Natuurkunde en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling

Contactgegevens Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam

Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Gratis informatie aanvragen

Wil je meer weten over Lerarenopleiding VO/BVE Natuurkunde? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in! De onderwijsinstelling neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar.

Wil je in het buitenland studeren?

Op educations.com kun je meer dan 90.000 programma's van internationale topuniversiteiten en over de hele wereld vinden en vergelijken.

Blader door programma's