HBO Associate degree

Management

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Wil je je naast je werk verder ontwikkelen met een bedrijfskundige opleiding waarin je kunt kiezen uit modules die het beste passen bij jouw carrière? Dan is deze flexibele Ad iets voor jou!

Wil je jezelf graag verder ontwikkelen op het gebied van organisatiekunde, projectmanagement, HRM en bedrijfseconomie? Bij de Associate degree (Ad) Management pas je de kennis direct toe op projecten en opdrachten op de werkplek die je al hebt. De ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven en de (semi-)overheid volgen elkaar in een razendsnel tempo op. Door de crisis en bezuinigingen is de trend 'meer met minder' bij veel van toepassing: bezuiniging op personeel, efficiëntere werkprocessen en meer focus op de klant zijn enkele gevolgen. Als bedrijfskundige kom je daardoor ook in een andere rol in je werk. Je wordt zelfstandiger, kunt over meer complexe vragen op je werk een mening vormen en een besluit nemen en zal steeds vaker zelf projecten en processen leiden.

Met de Ad Management word je voorbereid om mee te gaan met deze ontwikkelingen en hierop te anticiperen. Deze 2-jarige hbo-opleiding, waar je intensief wordt begeleid door een persoonlijke coach, is gericht op alle aspecten die te maken hebben met jouw werkplek en het verbeteren en vernieuwen van processen in organisaties.

Diploma

Ad

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam