HBO Associate degree

Management in de Zorg (Ad)

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Je werkt in de zorg en hebt de ambitie om door te groeien naar een (meer) coördinerende, leidinggevende of aansturende functie? Dan is de Associate degree Management in de Zorg iets voor jou.

De zorg staat de komende jaren voor een aantal uitdagingen. Organisaties worden steeds meer 'Lean' georganiseerd, waardoor er resultaatverantwoordelijke teams ontstaan. Zo'n team - met een operationeel leidinggevende en een integrale manager die op afstand leiding geeft - is verantwoordelijk voor het totale zorg- of dienstverleningsproces en voor een herkenbare groep cliënten. Deze ontwikkeling zorgt voor een stijgende behoefte aan mensen die leiderschap kunnen laten zien zowel op operationeel als tactisch niveau. Met de opleiding Management in de Zorg kun je aan de slag met jouw leiderschapskwaliteiten in de gezondheidszorg, welzijn en dienstverlening. De opleiding is gericht op alle aspecten van leiderschap. Je kan hierbij denken aan jouw persoonlijke ontwikkeling als lid binnen een (zelfsturend) team, waarbij je beter in staat bent om initiatief te nemen en door te pakken. Het kan ook zijn dat je coördinerende taken of beleidsmatige taken hebt binnen de organisatie. Nu de regels voor zorg en welzijn veranderd zijn is het zaak dat zorg- en welzijnverleners, gemeenten, verzekeraars en overheden beter op elkaar zijn afgestemd.

Diploma

Ad

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Management in de Zorg (Ad) en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam