HBO Master

Manuele Therapie

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
36 uur
Tijdsduur
36 uur
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Ben je fysiotherapeut en wil jij je verder specialiseren in de bewegingsgerelateerde zorg? Dan is deze master iets voor jou. Je verdiept kennis en kunde in de bewegingsmogelijkheden van het lichaam.

Als manueeltherapeut verleen je hulp aan mensen met hoog-complexe gezondheidsproblemen, denk hierbij aan klachten over functies in de wervelkolom en extremiteiten of beperkingen in activiteiten van het bewegend functioneren. Je streeft naar hoogkwalitatieve zorg waarbij tijdigheid, veiligheid, effectiviteit en efficiƫntie op de voorgrond staan. In overleg met de cliƫnt stel je een behandel- en evaluatieplan op.

Tijdens de master Manuele Therapie krijg je les van docenten uit het werkveld, zij leiden je op tot specialist in de beweegzorg. Daarnaast krijg je gastcolleges van topwetenschappers over hun deelvakgebied binnen het manueel therapeutisch domein. Door het kleinschalige en laagdrempelige karakter van de opleiding is er veel tijd en ruimte voor de student. Samen met onze jarenlange ervaring stomen wij je klaar tot professional die praktijk en wetenschap weet te combineren.

Na het afronden van deze master ben je een deskundige, eigentijdse en zelfkritische professional. Je beschikt over de specifieke competenties van een manueel therapeut. Daarnaast krijg je met deze opleiding toegang tot het register Manuele Therapie en draag je de internationaal erkende titel MSc.

Diploma

MSc

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Manuele Therapie en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam