HBO Bachelor

Commerciële Economie | Marketing of Social Business

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Sta jij ook versteld van bedrijven die koste wat kost maximale winst willen behalen? Kies jij juist voor een maatschappij waarbij sociale winst en economische winst in balans zijn?

Jij begrijpt dat bedrijven winst moeten maken, maar niet ten koste van alles. Hoe verminder je eenzaamheid onder ouderen en verdien je tegelijkertijd geld? Wat zouden jouw innovatieve oplossingen zijn voor de circulaire economie? Je houdt je graag bezig met zulke vraagstukken. Door je brede blik en jouw continue zoektocht naar de balans tussen maatschappelijke en commerciële winst kun je na de opleiding in verschillende functies aan de slag. Als sociaal ondernemer een app in de markt zetten die jongeren helpt zich goed voor te bereiden op online privacygevaren. Bij de Gemeente Rotterdam aan de slag gaan als marketing- en communicatieadviseur waarbij je de opdracht krijgt om Rotterdam-Zuid aantrekkelijker en levendiger te maken. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Werk jij liever in het bedrijfsleven? Dat is geen enkel probleem. Zo kun je werken bij multinationals op een afdeling duurzaamheid, waar je invulling geeft aan hun maatschappelijke betekenis. We bereiden je ook voor op salesgerichte en marketingfuncties bij goede doelen en andere non-profitorganisaties. Misschien zorg jij ervoor dat er veel geld wordt opgehaald voor onderzoek naar kanker.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Commerciële Economie | Marketing of Social Business en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam