HBO Bachelor

Ondernemerschap & Retail Management

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Vind jij jezelf ondernemend, ben je resultaatgericht en op een positieve manier eigenwijs? Dan zoeken we jou! Bij deze opleiding leiden we dé ondernemers en ondernemende managers op van de toekomst!

De opleiding Ondernemerschap & Retail Management heeft ervoor gekozen om haar studenten op te leiden binnen de 'Community Entrepreneurship'. Een groep studenten, docenten en bedrijven waarbij alles om ondernemen en ondernemend managen draait. Met deze scherpe focus op ondernemerschap weet je precies waar je voor kiest… en waar je mee bezig bent.

We leiden je op tot ondernemer (entrepreneur) of ondernemende manager (intrapreneur) die in staat is om werkgelegenheid te creëren in snel veranderende markten. Als entrepreneur doe je dat helemaal zelfstandig. Als intrapreneur ben je manager en bouw je aan een vestiging, afdeling of business unit van een groter bedrijf. In beide gevallen vinden we ondernemersskills belangrijk.

We helpen je ideeën vorm te geven, problemen aan te pakken en zo nu en dan een beslissing te nemen die niet geheel zonder risico's is. Ook kan een ondernemer goed samenwerken, dus dat ga je dan ook veelvuldig doen!

Naast jouw ondernemende vaardigheden leren we je natuurlijk hoe je een bedrijf start en dit draaiende houdt. Je voert verkoopgesprekken, onderhandelt en ondervindt hoe je binnenlandse en buitenlandse markten verovert.

Diploma

BSc

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Ondernemerschap & Retail Management en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam