HBO Associate degree

Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Als onderwijsondersteuner niveau 2 geef je zelfstandig les in het beroepsonderwijs en begeleid je bij practica. Tijdens het Ad-programma staat ervaring opdoen in de onderwijspraktijk centraal.

Bij de Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn kun je een tweejarig Associate-degreeprogramma volgen dat erop is gericht anderen wegwijs in je beroep te maken. Als onderwijsondersteuner niveau 2 geef je zelfstandig les in het beroepsonderwijs en begeleid je bij practica. De lessen geef je aan leerlingen/cursisten die een opleiding volgen voor jouw beroep. Daartoe zul je veel leren over het begeleiden en motiveren van leerlingen en het presenteren van vakinhoudelijke kennis. In mindere mate is er sprake van verantwoordelijkheid voor inhoud en begeleiding. De taak van de onderwijsondersteuner draagt zo bij aan de functiedifferentiatie in het onderwijs.

Bij deze deeltijdopleiding zal leren op de werkplek een belangrijk onderdeel van de studie zijn. Na afronding van deze opleiding is het mogelijk om in slechts twee jaar je volledige tweedegraads bevoegdheid (bachelor) te behalen.

Diploma

Ad

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Onderwijsondersteuner Gezondheidszorg en Welzijn en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam