HBO Associate degree

Pedagogisch Educatief Professional

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Met deze opleiding leiden we jou op tot begeleider of specialist in de VVE (voor- en vroegschoolse educatie), pedagogisch beleidsmedewerker/coach in de kinderopvang en leraarondersteuner.

Werk je in de kinderopvang (babygroep, peutergroep, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal), VVE (voor- en vroegschoolse educatie) of IKC (Integraal Kindcentrum) en wil jij je hierin verder ontwikkelen? Dan zit je goed bij de Ad (Associate degree) Pedagogisch Educatief Professional. Je wordt binnen je eigen sector specialist in pedagogische en educatieve begeleiding van kinderen, hun ouders en je collega's. Deze Ad richt zich op de pedagogisch-didactische begeleiding en stimulering van jonge kinderen, die deelnemen aan programma's van reguliere voor- en vroegscholen. Je krijgt les in pedagogische methodieken om de (taal)ontwikkeling van kinderen en de interactie tussen kinderen te stimuleren.

De Associate degree Pedagogisch Educatief Professional is geschikt voor studenten met een verwant mbo-niveau 4-diploma. Bij de start van de opleiding is voorkennis en ervaring met kleine kinderen in het werkveld noodzakelijk. Studenten met de vooropleidingen havo en niet verwante mbo-opleidingen wordt aangeraden de bacheloropleiding Social Work te volgen.

Diploma

Ad

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Pedagogisch Educatief Professional en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam