HBO Associate degree

Sales & Accountmanagement

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Tijdsduur
24 uur
Studievorm
Deeltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Heb je passie voor sales en wil je leren hoe je dit toepast in jouw salesbaan? Dan ben je bij Sales & Accountmanagement aan het juiste adres. Deze opleiding maakt van jou de commerciële professional.

Het vakgebied verandert. Door de opkomst van het internet verandert het oriëntatie- en koopproces van de klant. De klant wordt steeds slimmer en veeleisender. Om hierop in te kunnen spelen, moeten bedrijven hun verkoopproces aanpassen en op geheel nieuwe wijze relaties opbouwen met potentiële klanten. Dit vergt een ander type verkoper. Meer dan ooit hebben bedrijven proactieve mensen met een brede kennis over salestoepassingen en specialisme in het koop- en verkoopproces nodig. En die moeten ook nog eens kunnen inspelen op de flexibiliteitseisen van de consument. De deeltijdopleiding Sales & Accountmanagement speelt op deze ontwikkelingen in. Naast je werk, ben je op school bezig met het oplossen van vraagstukken uit de praktijk. Een goede verkoper onderscheidt zich op vaardigheden en houding. Je leert daarom niet alleen over het koop- en verkoopproces, maar werkt ook aan je salesvaardigheden, saleshouding en jouw persoonlijke ontwikkeling. In samenwerking met het bedrijfsleven, krijg jij de tools om het beste uit jezelf te halen.

Diploma

Ad

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Sales & Accountmanagement en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam