HBO Bachelor

Social Work

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Werk je in de sociale beroepspraktijk en ben je op zoek naar meer verdieping, inzicht in jezelf en in de mensen met wie je samenwerkt? Social Work helpt je de nieuwe 'social worker' te worden.

Waarom doe je wat je doet? Die vraag komt een keer als je actief bent in de sociale beroepspraktijk. Of je nu ouderen begeleidt, met jeugd werkt of in de zorg of in een wijk werkzaam bent. Er komt een moment dat je jouw professionele keuzes wilt begrijpen, wilt verantwoorden waarom je iets doet. Het is jouw professionele zoektocht. En dat maakt je ook nieuwsgierig naar nieuwe verantwoordelijkheden, grenzen en mogelijkheden.

De nieuwe deeltijdopleiding Social Work leidt je op tot professional in het sociaal werk. Iemand die doordacht meerwaarde heeft voor een team of organisatie. Je krijgt de theoretische verdieping waardoor je begrijpt wat je doet. Je leert doelgericht keuzen maken en bewust verantwoordelijkheid nemen.

In die zoektocht sta je niet alleen. Het bijzondere van Social Work is dat je leert en werkt in een hechte klas. Stuk voor stuk mensen uit de praktijk die elkaar inspireren en steunen met hun persoonlijke visie en ervaring. Jouw klas wordt een waardevol netwerk waarin je jouw uitdagingen verrassend leert benaderen en vertalen in creatieve oplossingen.

Onze deskundige docenten en de veelzijdige werkelijkheid van Rotterdam stimuleren jouw leerproces.

Diploma

BSW

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief1720 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Social Work en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam