HBO Bachelor

Social Work

Hogeschool Rotterdam, In Rotterdam
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Tijdsduur
48 uur
Studievorm
Voltijd
Boek de cursus via de website van de organisator 🤗

Over deze opleiding

Blijf je je verwonderen over mensen en hun gedrag? Ben je nieuwsgierig en wil je iets voor hen betekenen? Zie je kansen voor mensen om meer zelfstandig en meer samen te leven? Volg dan Social Work!

De bacheloropleiding Social Work is speciaal voor studenten die iets willen betekenen voor mensen die niet meer mee kunnen doen in de samenleving of buiten de boot dreigen te vallen. Voor studenten die willen meewerken hun kansen te vergroten en hun talenten te benutten. Alleen, maar meestal samen met anderen.

Je leert hoe jij iemand professioneel kunt ondersteunen. Als jij stevig in je schoenen staat en het lef hebt om op dreigende problemen af te stappen, leren wij je hoe jij als social worker het verschil kunt maken. Je start met een brede basis van twee jaar en daarna kies je een profiel dat het best bij jou past. Je ontwikkelt kennis, vaardigheden en een professionele houding om breed inzetbaar te zijn en te blijven.

Wat Social Work echt bijzonder maakt, is dat je vanaf de start zelf leert en oefent met concrete vraagstukken uit de praktijk en je rol daarin. Wat er om je heen gebeurt, is de springplank naar de theorie. Zo leer je reƫle uitdagingen in hun context begrijpen en analyseren. En die context is Rotterdam, een complexe draaikolk van meer dan 175 nationaliteiten en ontelbare verschillen. Hier vind je de fysieke en mentale ruimte voor het verschil dat jij wilt maken.

Diploma

BSW

Kosten

2019 instellingstarief8255 EUR2019 wettelijk tarief2083 EUR

Vul hieronder jouw gegevens in.

Belangenverklaring doen

Vul je gegevens in als je interesse hebt in Social Work en meer wilt weten.

 Vul je contactgegevens in

 Stuur een informatieaanvraag

 Ontvang gratis informatie van de onderwijsinstelling


reCAPTCHA logo This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hogeschool Rotterdam
Museumpark 40
3015 CX ROTTERDAM

Overtref jezelf bij Hogeschool Rotterdam

Ben jij op zoek naar een opleiding? En wil je studeren in Rotterdam? Op de Hogeschool Rotterdam kun je kiezen uit 106 opleidingen in de volgende studierichtingen: Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs, en Techniek.Er studeren...

Lees meer over Hogeschool Rotterdam